Çocukluk ve ergenlik eğitimi

Çocukluk ve ergenlik eğitimi
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından bakım personeline yönelik “Çocukluk ve Ergenlik Dönemi Cinselliğe Yaklaşım” konulu eğitim verildi.

ÇEŞİTLİ BİLGİLER VERİLDİ

Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünde görev yapan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bakım personellerine yönelik Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Sevil AlbayraK tarafından “Çocukluk Ve Ergenlik Dönemi Cinselliğe Yaklaşım” konulu eğitim verildi.

YANLIŞ YAKLAŞIMLAR

Bakım Personellerinin korunma ve bakım altında bulunan çocuklara cinsellik konusunda nasıl davranmaları gerektiği, verilmesi gereken tepkiler ve çocukların sorunlarına yaklaşımlar ile ilgili bilgiler verildi. Eğitimin sonunda Bakım Personelleri bildikleri yanlış yaklaşımlar konusunda güzel bir iyileşme bilgilendirmesi olduğunu, çocukların gelişimlerine uygun davranmanın önemi konusunda bilgilerinin tazelendiğini, eğitimin çok verimli, keyifli ve faydalı bulduklarını belirtip, Dr. Öğretim Görevlisi Sevil Albayrak ’a teşekkürlerini ilettiler.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.