Cinayet mi? İntihar mı?

Geçtiğimiz salı günü Kırıkkale’de yaşanan ve herkesi derinden üzen Elif Sinan’ın ölümü ile ilgili tüm detaylara Gazetekale.com ulaştı. Maalesef Elif, guruna yenik düşerek intihar ettiği öğrenildi. 

İŞTE OLAYIN TÜM DETAYLARI
Geçtiğimiz salı günü gece geç saatlerde Yahşihan’ın Yenişehir Mahallesi’nde Kırıkkale Üniversitesi öğrencisi Elif Sinan’ın(24) evinde ölü bulunduğu üzerine haberler yapılmıştı. Hatta Zonguldak basını olayı kadın cinayeti olarak duyurmuştu. Ancak olayın kadın cinayeti değil intihar olduğu ortaya çıktı. 

“SON KEZ SORUYORUM. AYRILACAK MISIN?”
Gazetekale.com’un edindiği bilgilere göre, Elif’in evinde değil sokakta kendini bıçaklayarak öldürdüğü öğrenildi. Olay, geçtiğimiz salı günü gece saat 01.45 sıralarında Yenişehir’in 270. sokağında meydana geldi. Elif’in sevgilisi T.U.’nun “Ayrılmak istiyorum” demesi üzerine aralarında tartışma çıktığı ve bunun üzerine eve çıkarak yanına bıçak alan Elif, “Kendimi öldürürüm. Benden ayrılamazsın” dediği öğrenildi. Bu tartışmanın ardından Elif, aracına binen T.U.’ya, “Son kez soruyorum. Ayrılacak mısın?” dediği, T.U.’nun da “Evet” demesi üzerine elinde bulunan bıçağı kalbine sapladığı öğrenildi. Bu sırada kanlar içinde yere yığılan genç kızı kucağına alan sevgilisi T.U., Elif’i aracına bindirerek, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine götürdüğü öğrenildi. Hastaneye geldiğinde kalbi durduğu anlaşılan Elif’in, burada hayatını kaybettiği belirlendi.

OLAY ANINA AİT GÖRÜNTÜ VAR İDDİASI
Öte yandan polis olayla ilgili araştırma yaparken, 2 görgü tanığına erişti. Hatta Elif’in bıçağı kalbine sapladığı anın görüntüsü olduğu da iddia ediliyor. Olay anında çevre evlerin birinden balkonda kamera ile kayıt yapan bir şahsın olduğu ve bu kişinin olaya şahitlik edeceği öğrenildi. Yine olaydan sonra T.U.’nun Elif’i kucağında hastaneye getirirken video görüntüsü ile birlikte her iki görüntü incelenmek üzere savcılığa verildiği öğrenildi. 

SEVGİLİSİ ADLİ KONTROL İLE SERBEST BIRAKILDI
Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırılan Elif’in Zonguldak’ta yaşayan ailesine acı haber verildi. Olayı öğrenen acılı baba İrfan Sinan, cenazeyi almak üzere Çarşamba günü Kırıkkale’ye geldi. Bu sırada olaydan sonra şüpheli olarak gözaltına alınan T.U., emniyette ifade verdi. 2 gün süren gözaltının ardından T.U., çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

ZONGULDAK BASINI ‘KADIN CİNAYETİ’ DEDİ
Bu arada Kırıkkale yerel basını bu haberi intihar diye geçerken, Zonguldak yerel basını ise kadın cinayeti olarak haber yapmıştı. Bu durum olayla ilgili karmaşaya yol açtı. Sosyal medyada bir çok kişi ailenin acısını paylaşırken, bir kesimde Zonguldak’ta yapılan haberlerin görüntüsünü alarak kadın cinayeti üzerinden Elif’in sevgilisini suçladı. 

Öte yandan Elif’in cenazesi Perşembe günü öğle namazını müteakiben Zonguldak’ın Kozlu ilçesine bağlı İhsaniye Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
 


610ea66b8d5f0-elif sinan (1).jpg

610ea670d6335-elif sinan (3).jpg

610ea6725911c-elif sinan (2).jpg

610ea673eb079-elif sinan (4).jpg

610ea6757d492-elif sinan (5).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.