Çiftçi: “Kadınların sesi olacağız”

Çiftçi: “Kadınların sesi olacağız”
Gelecek Partisi Milletvekili ada adayı Av. Tuğba Çiftçi, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.

ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR 
Türkiye, 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimi kapsamında sandık başına gidecek. Millet İttifakı çatısı altında Cumhurbaşkanı seçimine hazırlanan Gelecek Partisi, farklı bir karar alınmadığı taktirde kendi parti ismiyle milletvekili seçimine gidecek. Bu kapsamda Gelecek Partisi Kadın Kolları Başkanlığı görevinden istifa eden Av. Tuğba Çiftçi’de aday adaylığını açıklayan isim oldu. Milletvekili aday adayı Çiftçi, seçileceği takdirde kadınlar alanında önemli çalışmalar yapacağının sözünü verdi. 


GAZETEKALE’YE BAŞARI TEMENNİSİ 
Milletvekili adaya adayı Av. Tuğba Çiftçi ve beraberinde Gamze Bayram ile birlikte, Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi ile Gazetekale Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökdemir’i ziyaret etti. Yahşi ve Gökdemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Çiftçi’ye milletvekilli aday adaylığı sürecinde başarı temenni etti. Gazetekale’nin medya sektöründe önemli işlere imza attığını vurgulayan Çiftçi, çalışma hayatında başarı temenni etti. 


HER ZAMAN ONLARIN YANLARINDA OLACAĞIZ 
Kadınların hayatın her alanında olması gerektiğine vurgu yapan Çiftçi, “Toplumun yapısını güçlendiren ve değerlerimizin temel taşı olan kadındır. Her daim fedakârlıkla, vefayla ve özveriyle çalışan, hayatını değerler üzerine adayan Türk Kadını tarih boyunca toplum için çok önemli işler yapmıştır ve yapmaya da devam etmektedir. Bizlerde Gelecek Partisi olarak kadınlarımızın TBMM’de sesi olacağız. Geçmişte olduğu gibi her zaman onların yanlarında olacağız” dedi. 

Haber: Burak Çalışkan 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.