Can, “MKE özelleşmeyecek”

Can, “MKE özelleşmeyecek”
Kırıkkale’nin yerel ve ulusal basın mensupları ile buluşan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, yaptığı açıklamaların ardından soruları yanıtladı.

Kırıkkale’nin yerel ve ulusal basın mensupları ile buluşan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, yaptığı açıklamaların ardından soruları yanıtladı.

 

38 MİLYON LİRALIK HASAR

AK Parti İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, geçtiğimiz haftalarda yaşanan sel felaketinde hem can hem de mal kaybı yaşandığını belirterek, hayatını kaybeden 2 vatandaşa Allah’tan rahmet diledi. Yapılan hasar tespitinin sonuçlarına göre zararın 38 milyon lira olduğunu söyleyen Ramazan Can, konuyu ilgili bakanlıklara ilettiğini ve tarımsal kredi borçlarının ödenmesi konusunda çalışmaların başladığını belirtti.

 

KESKİN’İN KANGREN OLAN SORUNLARINA YÖNELİK ÇALIŞMALAR BAŞLATTIK

Seçim hakkında açıklamalar yapan Can “Seçim dönemi boyunca adeta Keskin’e karargâh kurduk, gece gündüz çalıştık ve keskinin kangren olmuş sorunlarına yönelik çalışmalarımızı başlattık ve sonucunda seçimi kazandık. Seçim sonrasında Hacılar, Yahşihan ve Karakeçili el değiştirdi. Keskin, Delice, Sulakyurt bize geçti bu neticeyle birlikte 2014’ten bu yana 1 belediye kaybetmiş olduk. İstanbul seçimi de nihayete erdi, bizde gittik destek olduk. Halkın iradesi en büyük güçtür, İstanbul Belediye Başkanını tebrik ediyoruz.” dedi.

 

MAKİNE KİMYA ÖZELLEŞİYOR MU?

Gazetecilerden gelen “Makine Kimya Endüstrisi Kurumu özelleşecek mi?” sorusuna,

Ramazan Can “ Makine Kimya Endüstrisi Kurumu ile ilgili projeler hazırlandı ancak araya İstanbul seçimi girince çalışmalara başlanamadı. Makine Kimya Türkiye sanayisinin okuludur, Makine Kimya Kırıkkale’ye hayat vermiştir kesinlikle satılmayacak, özelleştirilmeyecektir, bunlar seçimlerde malzeme olarak kullanıldı ama Makine Kimya Endüstrisi Kurumunun satılması söz konusu değildir, Makine Kimya dünya silah sanayinde rekabet edebilecek bir alt yapıya geçecek.” cevabını verdi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.