Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yakup Budak, Türkiye’de doğan her çocuğun adeta borç içinde doğduğunu söyledi. Budak, “İnşallah bizim iktidarımızla birlikte bu sorunların hepsi çözüm bulacak” dedi.
SEÇİMLERE HAZIRLANIYORUZ
2023 yılında yapılacak olan seçimler kapsamında siyasi çalışmalarına hız kazandıran Saadet Partisi, Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de saha ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yakup Budak, Genel İdare Kurulu Üyesi Adnan Simit, Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Kutluca ve parti yönetimi çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda Sadet Partisi heyeti, Gazetekale imtiyaz sahibi Kadir Yahşi ve Genel yayın yönetmeni Ahmet Gökdemir’e nezaket ziyaretinde bulundular.
SORUNLARA ÇÖZÜM BULACAĞIZ
Türkiye’nin çeşitli sorunlarla iç içe olduğunu dile getiren Budak, bu sorunlara çözüm bulmak için tek çarenin Saadet Partisi olduğunu söyledi. İnsanları mutlu ve refah yaşanılabilir bir düzeye çıkartmaya çalışacaklarını vurgulayan Budak, “İnşallah hep birlikte hem ekonomik alanda hem de siyasi alanda bu sorunlara bir neşter vuracağız. Artık günümüzde doğan her çocuk adeta borçlar içerisinde doğar oldu” dedi.
Balkonu boyarken aşağı düştü
Aybimaş A.Ş’den yatırım müjdeleri
Rektör Aslan, öğrencilerin yüreğini ısıttı