Bocce müsabakaları sona erdi

Bocce müsabakaları sona erdi
​​​​​​​Okul Sporları 2018 – 2019 yılı faaliyet programında yer alan Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Bocce müsabakaları üç ayrı kategoride Başpınar Spor Kompleksinde yapıldı.

Okul Sporları 2018 – 2019 yılı faaliyet programında yer alan Küçükler, Yıldızlar ve Gençler Bocce müsabakaları üç ayrı kategoride Başpınar Spor Kompleksinde yapıldı.

İLGİ GÖSTERMESİ BİZİ SEVİNDİRİYOR

Okul Sporları faaliyet programında yer alan Okul Sporları Bocce Müsabakalarına 15 okuldan 190 sporcu katıldı. Sporcular müsabakaları boyunca ellerinden gelen gayreti göstererek madalya ve kupa için ter döktüler. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Adnan Vural ödül töreninde yaptığı konuşmada; Okul Sporları Bocce branşı gençlerimiz tarafından bu denli ilgi göstermesi bizi sevindiriyor.”

EMEK HARCAYAN SPORCULAR

“Ayrıca geçen yıl Okul Sporlarında İl Birincisi olan takımımız Türkiye Finallerinde ilimizi en iyi şekilde temsil etti. Bu yıl Grup Müsabakalarında ilimizi temsilen katılacak olan takımıza şimdiden başarılar diliyorum. Başarı bir tesadüf değildir. Mücadele ile emek harcayan sporcularımız şuan Milli Takımda. Sizlerde emek verirseniz Milli Takım yolunuz açık. Tesislerimiz sizlerin hizmetinizde.”

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Ne zaman isterseniz tesislerimizin tüm imkânlarından faydalanabilirsiniz. Müsabakalarda emeği geçen Okul Sporları İl Temsilcimize, Bocce İl Temsilcimize, Beden Eğitimi Öğretmenlerimize, Antrenörlerimize, Okul Müdürlerimize ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Personellerimize teşekkür ederim” dedi.

KAYNAK: İL GAZETESİ


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.