Bildik: “İftira atanlar yargı önünde hesap verecek!”

Bildik: “İftira atanlar yargı önünde hesap verecek!”
Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, rüşvet iddialarına yönelik açıklama yapan CHP Milletvekili Av. Ahmet Önal’a cevap verdi. Bildik, “İftira atanlar elbet yargı önünde hesap verecektir. Allah’a çok şükür halkımız bizi t

BU İFTİRALAR TAMAMEN KARALAMA KAMPANYASIDIR 
Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada ve bazı medyada yer alan Sulakyurt’ta rüşvet iddialarını, Belediye Başkanı İsmail Bildik yargıya taşıdı. Bu iftira ve iddiaların tamamen karalama kampanyası olduğuna vurgu yapan Bildik, “Allah’a çok şükür, bizim alnımız açık. Halkımıza hesabını veremeyeceğimiz hiçbir işin altına imza atmadık. Bu söylemler tamamen iftira ve karalama kampanyasıdır. Bu konuyu tekraren gündeme getiren CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal’ı kınıyorum. Bu gibi haberlerle oy avcılığı peşine düşenlerin vay haline!” dedi.

DELİ SAÇMASI YALANLARLA BİZİ YIPRATAMAZLAR 
İddiaların tamamının asılsız ve mesnetsiz olduğunu dile getiren Bildik, “Bu bakımdan iftira atanlar yargı önünde hesabını verecektir. Bugüne kadar namusumuzla Sulakyurt’ta hizmet etmeye, katkı sunmaya gayret ettik. Deli saçması yalan, dolanlarla bizi yıpratamazlar. Buradan bir kez daha sesleniyorum. Mahkeme sonucu açıkladığında ben ceza alırsam siyaseti bırakacağım, Ahmet Önal, sen de siyaseti bırakacak mısın? Yalan beyanlarla siyaseten nereye varabilirsin” dedi.

SORULARIMIZI CEVAPLAMASINI İSTİYORUZ 
“CHP Kırıkkale milletvekili Ahmet Önal’ın bu yalan haberlere sarılarak soru önergesi hazırlaması ve Sulakyurt Adliyesi’ne gelerek, baskı kurmaya çalışmasını yadırgadığını belirten İsmail Bildik; “Kırıkkale’de milliyetçi geçinip, TBMM’de tezkerelere ‘hayır’ oyu veren Ahmet Önal önce şu önemli sorularımıza cevap versin: 
1-) CHP İstanbul milletvekilinizin dediği gibi HDP’ye bakanlık verecek misiniz?
2-) Bir başka CHP İstanbul milletvekilinizin ‘Maalesef Türkiye Azerbaycan’a yardım ediyor’ sözünü Kırıkkale’ye açıklar mısınız?
3-) CHP Genel Merkez Parti Meclisi Üyesinin ‘Diyarbakır Kürdistanın bir parçasıdır’ açıklamasını nasıl izah ediyorsunuz?
4-) CHP’li Bilecik Belediyesi’nde ayyuka çıkmış yolsuzluklar için önerge verecek misiniz?
5-) CHP’li Urla Belediye Başkanı neden tutuklandı?
6-) Hakkında yolsuzluk soruşturması yürüyen CHP'li Menemen Belediye Başkanı neden ihraç istemiyle CHP Disiplin Kurulu'na sevk ettiniz?
7-) YPG ve PYD’yi vatanını korumak üzere bir araya gelen insanlar topluluğu diyen Genel Başkanınız hakkında kamuoyuna bir özür borçlu değil misiniz?” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.