Beşiktaş ile Bebek Arasında Mükemmel Bir Boğaz Turu

Beşiktaş ile Bebek Arasında Mükemmel Bir Boğaz Turu
 Haber Merkezi
Beşiktaş’tan Bebek’e doğru yapacağınız bir boğaz turu, size her anlamda keyif verecektir.

Yat Kiralama İstanbul’un panoromik bir manzarasını izlemek ve çeşitli semtlerin önünden geçerken harika yalı ve eserleri görmek için mükemmel bir fırsattır. Avrupa Yakası da Anadolu Yakası da ayrı güzel olan bu şehrin bir yatla yavaş yavaş dolaşılması oldukça keyiflidir. Buna ulaşmak için yapmanız gereken tek şey bir yat kiralamaktır. Böylece arkadaşlarınızla neşeli bir tura çıkmış olursunuz. Her bir semti ayrı güzel olan İstanbul’un bu metinde Bebek ve Beşiktaş Boğaz Turundan bahsedeceğiz.

Beşiktaş ve Bebek Boğaz Turu

Beşiktaş’tan Bebek’e doğru yapacağınız bir boğaz turu, size her anlamda keyif verecektir. Bu semtler hem eski olması dolayısıyla sahip olduğu yalılar hem de sunduğu klasik İstanbul görüntüsüyle akıllardan çıkmayan bir gezinti imkanı sunar. Beşiktaş’tan Bebek’e doğru giderken pek çok yalı görür ve dilerseniz rehber sayesinde bunlar hakkında detaylı bilgiler edinirsiniz. Beşiktaş’ta başlayıp Ortaköy’de sonlanan yalılar dizisi izleyenlere oldukça keyif verir. Bundan sonraki yalılar Sarıyer’de yer alır ve tekne turunuz ilerleyen semtlere doğru devam edebilir de.

Turunuzun ilk yalısı Ortaköy Camii’nin hemen yanında bulunan Esma Sultan Yalısı’dır. İskelet halinde bulunan bu yalının yakın zamanda restore edilmesi beklenmektedir. Ardından gelen Naime Sultan Yalısı, Sultan Abdülhamit tarafından inşa edilmiştir. Hatice Sultan Yalısı ise Günümüze kadar sağlam kalabilmiş tek hanım sultan yalısıdır ve şu an restorasyondadır. Daha sonra butik olarak kullanılacaktır. Turumuzun dördüncü yalısı olan Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı, şu anda otel olarak hizmet vermektedir.

Beşiktaş’tan Arnavutköy’e ulaştığımızda karşımıza Ayvazpaşazade Yalısı çıkar. ancak önünden yol geçmesi sebebiyle artık bir köşktür ve ismi Ali Vafi Köşkü olmuştur. Aşı boyalı rengi sebebiyle Kırmızı Yalı olarak da bilinen Halet Çambel Yalısı da Arnavutköy’de yer alıp önünden yol geçmesi sebebiyle köşke dönmüştür. Bebek sahiline ulaştığımızda karşımıza ilk olarak Emine Valide Paşa Yalısı çıkar. Bu yalı, Osmanlı İmparatorluğu zamanında Mısır Elçiliği olarak da kullanılmıştır. Bebek- Rumelihisar yolunda karşımıza çıkan son yalı, III. Selim tarafından inşa edilen Yılanlı Yalı’dır. Hemen yanında da Tevfik Fikret’in Aşiyan Köşkü yer alır. Yalı değerlendirme standartlarına bağlı olarak 2 köprü arasında kalan yalılar daha değerlidir.

Boğaz Turunda Gerçekleştirebileceğiniz Organizasyonlar

Tekne Kiralama İstanbul, sunduğu farklı tekne seçenekleriyle İstanbul’da aile ve arkadaş buluşmalarınızı ya da şirket toplantılarını düzenlememizi sağlar. Organize edebileceğiniz kutlamaların sınırı yoktur ve bu konuda yıllardır tecrübeye sahip Tekne Kiralama, size her türlü desteği sağlar. Ayrıca tüm bunları çevrimiçi sunmasıyla da farkını yansıtmaktadır. Her organizasyonun kaliteli ve konforlu olması Tekne Kiralama güvencesi altındadır.

Yat kiralayarak düzenleyeceğiniz Beşiktaş ve Bebek boğaz turu hem bedeninizi hem ruhunuzu dinlendirir ve size huzurlu bir vakit vadeder. Bu turu özel bir kutlamaya çevirmek de çok kolaydır. Evlenme teklifi yaparken, boğazdan daha romantik bir ortam düşünülemez. Ayrıca Tekne Kiralama’nın bu özel an için sunduğu yemek ve kokteyller ve özel lazer gösterisi sayesinde unutamayacağınız bir akşam yaşarsınız. Kutlamadan bahsetmişken yıl dönümünü de atlamamak gerekir. Çiftlerin İstanbul’un kalabalığından uzaklaşıp Boğaz Köprüleri’nin ışığında romantik bir akşam yemeği yemesinden daha hoş bir atmosfer olamaz. Bunlara ilaveten şirketlerin kutlamalarını kiraladıkları yatta gerçekleştirmeleri de daha samimi bir ortamın oluşmasını ve çalışanların birbirini daha yakından tanımasını sağlar.

Mezuniyet, bekarlığa veda partisi, yüzme turu ve daha pek çok etkinlik teknede düzenlenebilir. Tekne Kiralama, tüm bu organizasyonların temasına uygun ekstralar sunarak güzel bir gün geçirmenizi sağlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.