Başkan Saygılı, projelerini açıkladı

Başkan Saygılı, projelerini açıkladı
AK Parti Kırıkkale Belediye Başkanı ve adayı Mehmet Saygılı'nın projeleri düzenlenen programla tanıtıldı.

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Belediye Başkanı ve adayı Mehmet Saygılı'nın projeleri düzenlenen programla tanıtıldı. AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, bir düğün salonunda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, Saygılı'nın çok güzel ve heyecan verecek projelerinin olduğunu söyledi.

Yeni dönemde AK Parti'ye yakışan büyük bir hizmet anlayışıyla yola devam edeceklerini aktaran Dağdelen, "2002 yılından beri AK Parti hükümetlerince Kırıkkale'ye çok büyük yatırımlar yapıldı. Bundan sonra da devam edecek. Bu yatırımlar ve hizmetler için emeği geçenlere teşekkür ediyorum. 31 Mart'ta da başta ilimiz ve 8 ilçe ile 2 beldede belediye başkanlığını alabilecek güce ve potansiyele sahibiz. İnşallah yüksek oy oranlarıyla alacağız. Seçim sürecinin sakin, güvenli ve huzurlu geçtiği illerden biri Kırıkkale. Bunun için herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu. Saygılı da bugün büyüklerinin takdiriyle yeniden belediye başkanı adayı olarak vatandaşların karşısında olduğunu ifade etti. Kırıkkalelilere hizmetkar olmaktan başka bir amacının olmadığını dile getiren Saygılı, şöyle konuştu:

"Eğer başka bir amacım varsa Allan bana nasip etmesin. 5 yıl boyunca elimizde bulunan imkanlarla vatandaşlara hizmet etmeye çalıştık. Bizden önce belediye başkanı olarak Kırıkkale'ye hizmet eden başkanlara da teşekkür ediyorum. Kırıkkale geçmişinde bir şehir ve yerleşim yeri değildi. Makine Kimya Endüstrisi Kurumu fabrikalarının kurulmasıyla birlikte hızlı bir şekilde bugünkü konumumuza geldik. Kırıkkale'yi seven herkes Kırıkkalelidir. Kırıkkale tüm Türkiye'de silaha adını veren şehir olarak tanınıyor." 

Konuşmaların ardından Saygılı, yeni dönemdeki projelerini açıkladı. Programa, çok sayıda partili katıldı.

HALKIMIZIN HİZMETKÂRIYIZ 
Saygılı, “Milletime hizmet etmekten başka düşüncem varsa Allah o makamı bana nasip etmesin.  Bundan 5 yıl önce bir emanet verdiniz bana Kırıkkale Belediye Başkanısın. 5 yıl boyunca bütün samimiyetimle söylüyorum ki sizin hizmetkârınız olmaktan duyduğum hiçbir onur ve gurur olmadı. Büyüklerimizin de takdiri olarak yeniden karşınızda aday olarak çıktım. İşin başında şunu söylüyorum bütün samimiyetimle tekraren sizlere hizmetkâr olmaktan başka eğer tırnak ucu kadar amacım gaylem varsa Allah bana nasip etmesin.”

SİLAHA ADINI VEREN ŞEHİR KIRIKKALE 
“Elimizde bulunan imkânlarla siz değerli hemşerilerimize hizmet etmeye çalıştık. Bu manada ilk başlarken Kırıkkale’miz geçmişinde bir şehir değildi, yerleşim yeri de değildi. MKE Fabrikalarının kurulmasıyla birlikte çok hızlı bir şeklide bugün ki halini almıştır. Kırıkkale’yi seven herkes Kırıkkalelidir. Tüm Türkiye’de Kırıkkale’yi silaha adını veren şehir olarak tanıyor. Bu dönem içerisinde bundan sonra da devam edecek bazı hizmetlerimizi sizlere sunuyoruz. İnşallah hep birlikte daha güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.

SAYGILI’NIN YENİ DÖNEMDEKİ PROJELERİ  
“Büyük şehir parkı içerisine spor kompleksi, gençlik merkezi, Kırıkkale Tarihi evleri civarına meslek lisesi olduğu yerde kalmak şartıyla Kırıkkale evleri mahallesi, Çoruh özü deresi ıslahı, Ardiyeciler sitesinin taşınıp o bölgeye ardiyeciler parkı yapımı, kültür parkının içerisine bilim ve deney merkezinin yapılması, şehri ikiye bölen tren yolu nedeniyle 4 ayrı bölgeye alt geçit yapımı, 70 dönüm arazi üzerine Kırıkkale şehir mezarlığı, şuanda otopark olan eski valilik binası bölgesinin alt bölümünün otopark olmak şartıyla Kültür kongre merkezi yapımı, parklara kitap kafe.”

ULAŞIM VE ÇEŞİTLİ PROJELER 
“Ulaşımla ilgili yeni bir proje, sanayinin şehir dışına taşınması, Celal Bayar parkının revizyona alınması, yine Celal Bayar parkı içerisinde bulunan bölgenin Millet Bahçesine dönüştürülmesi, yeni peyzaj çalışmaları ve mesire alanlarının genişlemesi, otobüs durak alanının genişlemesi ve yenilenmesi, Alparslan Türkeş Bulvarı ile Etiler Mahallesi bölgesinde alt geçit yapımı, Alparslan Türkeş Bulvarı güzergâhına yol boyu bisiklet yolu yapımı, Millet Caddesi düzenlemesi, Silah Müzesi’nin eski MKE düğün salonunun olduğu bölgeye taşınması, Bağlarbaşı Mahallesi’nin revizyonu, Karacalı, Ahılı, Hasandede ve diğer bölgelerde mücavir alanların genişlemesi, son olarak Karacalı köyü civarında bulunan 15 bin dönümlük araziye Jandarma ile yapılacak olan protokolle askeri yatırım.”

AYAĞI YERE BASAN SAĞLAM PROJELER 
"Bunlar bizim için birer ümittir, ümidimiz olması lazım ileriye dönük şehrimizin daha da genişlemesi için çalışmalara imza atıyoruz. Ben şuanda adayım aday olarak sayısız projeler, sayısız vaatlerde bulunabilirim. Ama biz aynı zamanda iktidarda ve görevdeyiz. Ayağı yere sağlam basan, üzerinde santim santim çalışmadığımız hiç bir şey söylemedim. Projelerimiz sadece bunlarla sınırlı değil ama muhakkak olabilirliği en yüksek olan yapabileceğimiz kaynağını bulduğumuz projeleri söyledim. Durduk yerde istediğim kadar vaatte bulunabilirim. Ama hiç kimseye yalan söyleyemezsiniz.” 

MİLLETİMİZİN BOYNUNU EĞDİRMEYECEĞİZ 
“Özellikle vatandaşlarımıza kandıramazsınız. Herkes artık eskisi gibi değil fevkalade uyanık. Bu şehir bizim, bu şehrin sahibi bizleriz. Bu kardeşinizin size hizmetkar olmaktan başka hiç bir amacı yok. Eğer tırnak ucu kadar gayrı ahlaki bir şey yapmışsam ya da yapacaksam Allah bana bu başkanlığı nasip etmesin. Benim güoüm sizlersiniz. Cumhurbaşkanımız bizlere güvenmiş sizin karşınıza aday olarak çıkartmış. Bizim de sizlere vereceğimiz tek bir vaat vardır. Milletimizin boynunu yere büktürmeyeceğim, söz veriyorum. Allah nasip ederse tekrar bu görev bizlere verilirse asla ve asla tereddüt etmeden 24 saatse 24 saat çalışmaya hazırım bu kardeşiniz sizin emrinizde” dedi. 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.