Aristo Diyeti ile Daha Sağlıklı ve Mutlu Olabilirsiniz

Aristo Diyeti ile Daha Sağlıklı ve Mutlu Olabilirsiniz
Bu yaşam programı, kişinin beden tipine ve ihtiyacına göre saptanan eksikliklere uygun ve hızlı, yağdan verdiren bir beslenme şeklidir. Tek tip beslenme değildir. Detokslar ile toksinler kolayca atılır.

Zihinsel ve bedensel hafifleme sağlayan kombine bir zayıflama yöntemidir. Klasik diyetlerde yaşanan kilo verememe, direnme, açlık hali, yorgunluk ve el ayak titremesi gibi durumlar Aristo Diyeti‘nde yaşanmaz.

Aristo diyeti yaşam programı hem hızlı ve kalıcı olarak kilo vermenizi hem de ruhsal ve fiziksel olarak daha dengede olmanızı sağlayacak.

Aristo Diyeti ile Hayatınızda Neler Değişecek?

Aristo Diyeti ile hayatınıza girecek ve bedeninize çok iyi gelecek şeyler;

  • Uyku düzeni kazanma,
  • Günde 2,5 litre su tüketimi,
  • Günde 10 bin adımı zorlanmadan atma,
  • Erken kalkabilme,
  • Mevsiminde çıkan sebzeleri tüketme,
  • Glutenli ve işlenmiş, katkı maddeli gıda tüketiminden kaçınma,
  • Tüm gün dinamik hissetme,
  • Vücudunuz için gerekli vitamin ve mineral desteklerini alma,
  • Yağ yakımına yardımcı olan doğal sebze ve meyler ile hazırlanmış içecekleri tüketerek, gazlı ve katkı maddeli içecek tüketiminden kaçınma,
  • Öğün atlamadan beslenme alışkanlığını kazanma,
  • Aç kalarak zayıflama yolunun iyi bir tercih olmadığının bilincine varma,
  • Balık ve sebze tüketimini yükseltme,
  • Limon, bal, greyfurt, gibi vücudu toksinlerden arındıran doğal ürünleri tüketerek epifiz bezi ve bağışıklık sistemi sağlığını güçlendirme,

Bu gibi alışkanlıkları hayatınıza yansıtacağınız Aristo Diyeti ile ilgili daha detaylı bilgi için resmi internet sitesi olan http://www.aristodiyeti.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Aristo Diyeti ile Kaç Kilo Verilir?

Aristo diyeti ile bir ay içinde kilonuzun %10’unu verebilmeniz bekleniyor. Saç telinden genel sağlık analizi ve Dr. Gönül Ateşsaçan’ın uzman diyetisyen desteğinin ardından uygulayacağınız size özel Aristo diyeti bir ayda 2 beden incelme sağlayabilirsiniz.

Aristo Diyetine Başlamadan Önce

Diyete başlamadan önce saç telinizden detaylı analizler ve bilgiler elde edilmektedir. Bu sağlık testi sonucunda elde edilen tüm veriler Dr. Gönül Ateşsaçan tarafından incelenmekte ve size en uygun ve sağlıklı olan diyet listesi programı ve takip eden süreçte yer alacak güncelleme detayları sunulmaktadır.

Saç telinden bu testi yapma amacımız ise hassasiyet taşıyan organlarınızı, sağlıksal durumunuzu, yatkınlıklarınızı, alerjilerinizi, vücudunuzda eksik olan mineral ve vitaminleri, kilo verememenizin temel nedenini ve hormon düzensizliklerini tespit etmektir. Tüm bu veriler ışığında sizin için en uygun olan Aristo diyet listesini ve sağlıklı yaşama geçiş için gerekli alışkanlık düzenleyici önerileri de sunulmaktadır.

Online Diyet ile Kilolarınıza Kalıcı Olarak Veda Edin

Onlinediyetim.com üzerinden İstanbul dışında olsanız bile uzaktan Aristo diyeti yapmaya başlayabilirsiniz. Aristo Diyei ile hem tüketim hem de yaşam alışkanlıklarınızı değiştirerek, sağlıklı bir yaşama geçiş yapabilir ve kilolarınız kalıcı şekilde verebilirsiniz.

Online diyet programı kapsamında glutensiz, sağlıksız yağ ve şeker içermeyen, doğal yeşil sebzeleri ve işlenmemiş sağlıklı et çeşitlerini tüketebilmenizi sağlıyoruz. Diyet listemizde yer alan protein açısından zengin et çeşitleri ve vitamin, mineral içeriği bakımından zengin sebze ve meyve seçenekleri ile aç kalmadan etkili şekilde kilo verebilmenize yardımcı oluyoruz.

Uzaktan Diyet Programında Uzman Desteğinden Yararlanın

Onlinediyetim.com üzerinden uzaktan diyet yapmaya başlamadan önce, Dr. Gönül Ateşsaçan(Aristo Diyeti’ni bulan doktor) ile online görüşme gerçekleştirerek, en doğru adımları izleyebilirsiniz. Uzaktan takipli diyet sistemi; fazla kilolarınızdan etkili şekilde kurtulmanıza ve bir ayda 2 bedene kadar incelenizi sağlarken, Ayrıca Aristo diyeti ile sağlıklı hayata başlangıcınızı en doğru biçimde uygulayabilmenizi sağlayacak.

Dr. Gönül Ateşsaçan ile online görüşme ardından haftalık takipler yapılacak, kilo verme hızına ve diğer detaylara bakılarak gerekirse yeni bir liste ile sağlıklı bir şekilde diyete devam etmeniz sağlanacak.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.