Altınışık: “Türkiye’nin iyi yönetime ihtiyacı var”

Altınışık: “Türkiye’nin iyi yönetime ihtiyacı var”
İyi Parti Kırıkkale İl Teşkilatı’nın seçime yönelik çalışmaları devam ediyor. Partiyi önceki gün GİK Üyesi Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu ziyaret etti.

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ 
İyi Parti Kırıkkale İl Teşkilatı’nın seçime yönelik çalışmaları devam ediyor. Partiyi önceki gün GİK Üyesi Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu ziyaret etti. Ziyaretin parti ve seçime yönelik çalışmaların değerlendirilmesine yönelik olduğu öğrenildi. İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, Yanıkömeroğlu ile parti binasında görüşme yaptı. 

SORUNLARA BİRLİKTE ÇÖZÜM BULACAĞIZ 
Daha sonra Keskin ilçesi ziyaret edildi. Ziyaretle ilgili bilgi verildi ve “Genel İdare Kurulu Üyemiz Sn. Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu ve beraberindeki heyet İl Başkanlığımıza ve Keskin İlçe Başkanlığımıza ziyarette bulundular. Ülke gündemi ve seçim çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz” paylaşımı yapıldı.


ALTINIŞIK: “VATANDAŞIN SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”
Parti teşkilatı adına ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Altınışık, önümüzdeki süreçte ya da zamanında yapılacak olan seçimlere hazır olduklarını söyledi. Altınışık, “Bizim için şuanda öncelik ve önemli olan genel seçim. Çünkü ülkemizin büyük sorunları var. Vatandaşlar ekonomik krizin dar beşiğinde her gün yüzlerce sorun yaşıyor. Seçim yakın zamanda olsa gününde de olsa İYİ Parti’nin bayrağını Kırıkkale’de dalgalandıracağız. Türkiye’nin artık iyi yönetilmeye ihtiyacı var” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.