Altınışık, sert konuştu: “Ahlaksızlıktır, adiliktir ve alçaklıktır”

Altınışık, sert konuştu: “Ahlaksızlıktır, adiliktir ve alçaklıktır”
İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, bazı basın yayın organlarında çıkan İYİ Parti’den 168 kişinin istifa ettiği ve başka bir partiye geçtiği söylemlerine açıklık getirdi. Altınışık, “Millet İttifakı kazanacak, millet kazanacaktır.” dedi.

ABARTI VE YALAN

Altınışık, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Partimizle ilgili bazı iktidar yandaşı basın organlarında, yandaşlık sınırlarını da aşıp, gazetecilik meslek ilkelerini ve haysiyetini ayaklar altına alan asılsız haber ve yorumlara yer verilmiştir.  Geçtiğimiz günlerde Kırıkkale ilimizde partimizden tek bir kişinin istifa edip başka bir partiye katılması "168" kişinin istifası ve katılımı şeklinde verilmiştir. Abartının, yalanın ve iftiranın bu kadarı artık ahlaksızlıktır, adiliktir ve alçaklıktır.”

MİLLET İTTİFAKI KAZANACAK

“Partimize zarar vermek için 1 kişinin istifasını 168 kişi olarak yalan haber yapanlar, demek ki Kırıkkale ve ülke genelinde yükselişimizden paniğe kapılmışlardır. Kırıkkale'de ve ülke genelinde Millet İttifakı'nın adaylarının seçimleri kazanacağını görenlerin iftira ve yalandan başka bir çareleri kalmamıştır.  İYİ Parti ve Millet İttifakı Kırıkkale'de ve ülke genelinde bir çok belediyeyi kazanacak, 31 Mart akşamı milletin şamarı yalan haber yapanların ve iftiracılarının yüzünde bir şamar gibi patlayacaktır.  Milletimiz yalancıların ve iftiracıların dersini verecek, Kırıkkale'de ve tüm Türkiye'de İYİ Parti, Millet İttifakı kazanacak, millet kazanacaktır. “


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.