Altınışık: “Hiçbir densiz, satılmış köpekler İYİ Parti’ye yön tayin edemez!”

Altınışık: “Hiçbir densiz, satılmış köpekler İYİ Parti’ye yön tayin edemez!”
İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, kongre süreciyle ilgili açıklama yaptı.

BAŞKAN ALTINIŞIK SERT KONUŞTU!
Siyasi parti çalışmalarına hız kazandıran ve ilçe kongrelerine başlayan İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı’nda il başkanlığı için hareket yaşanmaya devam ediyor. Mevcut başkan Bülent Şükrü Altınışık’ın milletvekilliği için aday adaylığına başvuru yapması halinde boşalacak göreve kimin aday olacağı ya da kongrede seçileceği merak konusu. Şahsi sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Altınışık, partiyi karalamaya çalışan kişilere yönelik çok sert konuştu. 

NİFAK SOKMAYA ÇALIŞACAK ALÇAKLAR OLACAK
Altınışık, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi, “Değerli dava arkadaşlarım; İYİ Parti 3. Olağan Kongre sürecimiz başlamıştır. Bu kongre sürecinde partimizi karıştırmak isteyen, İl İlçe Başkan Adaylarımızı birbirine düşürmek isteyenler olacaktır, delegelerimiz içine nifak sokmaya çalışacak alçaklar olacaktır. Ancak herkes şunu iyi bilsin ki; Kırıkkale İYİ Parti Teşkilatlarına hiçbir densiz, satılmış köpekler, sarhoş alçaklar, sosyal medyada akıl veremez, yön tayin edemez. “

BİRİLERİNE MAKAM MEVKİ VERME YERİ DEĞİLDİR
“İYİ Parti'nin her bir üyesi şereflidir. İl, İlçe, Belde Başkanlıkları da o kadar şerefli makamlardır. İYİ Parti hiç kimsenin şahsi ikballerinin paylaşıldığı yer değildir. İYİ Parti birilerine makam mevki verme yeri değildir. İYİ Parti Kırıkkale İl, İlçe, Belde Başkanlıkları İYİ Parti üyesi olan her şerefli üyemizin anasının ak sütü kadar helal ve hakkıdır. Bu sebeple; 3. Olağan Kongremiz koltuk yarışı değil, hizmet yarışıdır. Kongremizin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.