Akşemsettin Ortaokulu'nda 23 Nisan coşkusu

Akşemsettin Ortaokulu'nda 23 Nisan coşkusu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. Yıldönümü nedeniyle, Akşemsettin Ortaokulu'nda etkinlik düzenlendi. Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte öğrencilerin sergilediği gösteriler, izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. Yıldönümü nedeniyle, Akşemsettin Ortaokulu'nda etkinlik düzenlendi. Renkli görüntülerin oluştuğu etkinlikte öğrencilerin sergilediği gösteriler, izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

GÖSTERİLER BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Eğitim ve öğretim alanında başarılı çalışmalara imza atan Akşemsettin Ortaokulu, sosyal ve kültürel alanda da etkinliklerini sürdürmeye devam ediyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 99. Yıldönümü nedeniyle etkinlik gerçekleştirildi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği gösterilerde öğrenciler, vatanın her zaman savunucusu olacaklarını bir kez daha yinelemiş oldular.

ÜNİVERSİTE HALK DANSLARI

Ortaokul öğrencileri tarafından sergilenen gösterilerin yanı sıra; Kırıkkale Üniversitesi Halk Dansları Topluluğu (KÜHDAT) öğrencilerinin oyunları da etkinliğe renk kattı. Okul müdürü Arap Hasan Önal, milletimizin bağımsızlığının sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının 99. yıldönümü ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bugünü çocuklara bayram olarak armağan edişini bir kez daha büyük bir coşkuyla kutlamanın onurunu ve mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

ÇOCUKLARIN ÖZEL BAYRAMI

Müdür Önal, “Bu müstesna günün, ülkemiz, milletimiz ve çocuklarımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum. İstiklal Harbimizin Başkomutanı, Cumhuriyetimizin banisi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin ilk Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, coşkumuzu, sevincimizi dünya çocuklarıyla paylaştığımız, dostluk, kardeşlik ve barış mesajlarını çocuklar aracılığıyla bir kez daha yinelediğimiz özel bir bayramdır.” dedi.

MİLLETİMİZ İÇİN TARİHİ BİR ÖNEM TAŞIYOR

Etkinlikte görev alan öğretmenlerden Selin Arı ise; kendilerine bu töreni düzenleme imkânı sunan herkese teşekkür etti. Öğretmen Arı, “Aziz milletimiz için tarihi bir önem taşıyan 23 Nisan, milli birlik ve beraberliğin en güzel örneği olan Kurtuluş Savaşı sonrasında, millet iradesinin vücut bulduğu ve Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı gün olup, aynı zamanda millet egemenliğini sonsuza kadar koruyacak olan çocuklara da armağan edilmiş dünyanın tek evrensel bayramıdır.” İfadesinde bulundu.

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.