Akkoyun: "Memleketimizin değişime ihtiyacı var"

Memleket Partisi Kırıkkale İl Başkanı Ali Akkoyun, parti yönetimi ve milletvekili adaylarıyla birlikte basın mensuplarıyla buluştu.

GAZETECİLERLE İFTARDA BULUŞTULAR 
14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili seçimi kapsamında Memleket Partisi, ülke genelinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda geçtiğimiz haftalarda Memleket Partisi İl Başkanlığı'na atama yapıldı. Çiçeği burnunda il başkanı Ali Akkoyun ve milletvekili adayları Kaan Özçam, Mustafa Necati Altınok ve Kübra Yaman ile basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi.

1 AYLIK SÜREDE 500 KİŞİYE ULAŞTIK 
Akkoyun, "Biz 1 ay önce Kırıkkale'de yeni bir hareket gelmesini istedik. Bunun içinde bize ideolojileri en yakın ve düzgün olan genel başkanımız Muharrem İnce ile görüştük ve teşkilatlanma çalışmalarımızı oluşturduk. 5 kişiyle başlamış olduğumuz bu yolda 1 ay geçmeden şuanda yaklaşık 500 kişiye ulaştık. Bizler çok mücadele verdik. İl binamızın kurulması, yönetimin oluşması gibi çalışmalar ve seçime çok az bir süre kalmışken hızlı şekilde çalıştık.” 

ÜLKEMİZİN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ 
Biz hepsinin üzerinden gelmeyi başardık sadece ilçelerin yönetimi kaldı en kısa sürede onları da kuracağız. 1 aylık süreçte şehrimizin her noktasını gezdik. Çok şükür alnımız ak, başımız dik gezebiliyoruz. Karşıt görüşlerde olan insanlar dahi olsan genel başkanımız Muharrem İnce'nin dik duruşundan dolayı saygıyla bakıyorlar. Bizlerde aynı yolda yürümeyi hedefliyoruz. Memleketimiz için her alanda mücadelemizi sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın sorunlarını biliyoruz. Bu sorunların çözümü noktasında üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye hazırız" dedi.

Haber: Burak Çalışkan 
 

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.