Akdoğan, İYİ Parti’den aday adayı 

Akdoğan, İYİ Parti’den aday adayı 
Kırıkkale’nin yakından tanıdığı Cemalettin Akdoğan, İYİ Parti’den milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

PARTİYE BAŞVURUSUNU YAPACAK 
Geçmiş dönemlerde Kırıkkale Belediye Başkanlığı ve TSO Başkanlığı görevinde bulunan Cemalettin Akdoğan, 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi kapsamında İYİ Parti’den aday adaylığını açıkladı.  Klasik siyasetçi olmayacağını ve bu konuda çok hassasiyet göstereceğine vurgu yapan Akdoğan, önümüzdeki günlerde parti teşkilatına adaylık başvurusunu yapacağını dile getirdi. 

VEKİLLERE ÖNEMLİ GÖREV DÜŞECEK 
Basın mensuplarıyla sabah kahvaltısında bir araya gelen Akdoğan, yapacağı ve yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgiler aktardı. Akdoğan, geçmiş dönemlerde Kırıkkale’de birçok görevlerde yer aldığını dile getirdi. Akdoğan, “Son 15-20 yılda siyaset yapanlar Kırıkkale adına şunu yaptı diyeceğimiz bir şey bırakmadı. Yeni dönemde ülkenin şekil alması ve yönetilmesi noktasında vekillere önemli görev düşecek. Bu amaçla İYİ Parti’den aday adayı oldum” dedi. 


PARTİMİZ İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ 
Sıralamanın önemine dikkat çeken Akdoğan, genel merkezin halkın hassasiyetine göre hareket edeceğini kendisinin de sıralamadan bağımsız olarak var gücü ile çalışacağını söyledi.  Akdoğan, “Kırıkkale’de önceliğimiz; insanlarımızı yeniden birbiri ile barışır hale getirmektir. Şu anda millet olarak kamplaştık. Normalleşmeye ihtiyacımız var. Kırıkkale eskiden göç alan cazibe merkeziydi. Bunu devlet planı haline getirip yeniden hayata geçirmeliyiz. Ailelerin eğitim bütçelerini artırıp eğitimde devlet okullarına güç verip seferberlik ilan etmeliyiz. Özellikle ülkemiz için de önemli sorun olan uyuşturucu konusunda bu bataklığı kurutmalıyız. MKE anonim şirketi haline geldi. Önümüzde ki dönem MKE’nin başına Kırıkkaleli bürokratlar atanmasını sağlamalıyız” şeklinde konuştu.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.