AK Parti Merkez İlçe Başkanı Doğan istifa etti

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Doğan istifa etti
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Emrah Doğan görevinden istifa etti. Doğan, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olacağını belirtti. 

TSO YÖNETİM KURULU BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN İSTİFA ETTİ
26 Şubat 2020 tarihinde AK Parti Genel Merkezi tarafından AK Parti Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı olarak atanan Emrah Doğan, görevinden istifa etti. Doğan, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına aday olacağı için istifa ettiğini belirtti. 

“KENDİ İSTEĞİMLE AYRILMIŞ BULUNMAKTAYIM”
Görev arkadaşlarına tek tek teşekkür eden Doğan, yayınladığı istifa mesajında şu ifadelere yer verdi; “26 Şubat 2020 tarihinde genel merkezimizin takdirleriyle atanmış olduğum ve bugüne kadar onur, gurur ve büyük bir şeref ile taşımış olduğum vazife emanetim olan: AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevimden; 2022’de yapılacak olan Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığı’na aday olacağımdan dolayı bugün itibari ile kendi isteğimle ayrılmış bulunmaktayım. Destekleriyle çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan, milletvekilimiz Sayın Ramazan Can'a, İl Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı'ya, İl Başkanımız Sayın Mustafa Kaplan'a, ilçe teşkilat başkanlarımıza, ilçe belediye başkanlarımıza, bütün il, ilçe, kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza, her daim desteğini esirgemeyen aileme, dostlarıma ve arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Allah'a emanet olun, kalın sağlıcakla.”
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.