AK Parti İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları devam edecek mi?

AK Parti İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları devam edecek mi?
AK Parti İl Başkanlığı görevinden alınan Nuh Dağdelen’in ardından bir çok konu da kamuoyunda tartışılmaya başlandı. Yeni il başkanın kim olacağı gündemi bir hayli meşgul ederken, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları kongrelerinde mevcut başkanların aday olup olmayacağı da merak konusu oldu.

Gazetekale.com Haber Merkezi

Nuh Dağdelen’in görevden alındığını duyuran ilk haber kaynağı olarak, şimdi de Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile ilgili edindiğimiz bilgileri açıklıyoruz. Gazetekale.com olarak AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nebahat Erkök ve Gençlik Kolları Başkanı Halil Özaslan’a ulaşarak, görüşlerini aldık. Genel merkez tarafından her iki mevcut başkana da herhangi bir ‘görev bırakma’ bildirimi yapılmadığı ve önümüzdeki süreçte yapılacak kongrede tek aday olarak seçimlere girecekleri öğrenildi.

Parti kurucularından olduğunu dile getiren Nebahat Erkök, partinin tüm kurallarına bağlı olduklarını ve genel merkezin talimatları doğrultusunda çalışma yürüttüklerini söyledi. ‘Önümüzdeki süreçte aday olacak mısınız?’ sorusu üzerine “Böyle bir şey mümkün değil. Biz aday oluruz veya olmayız diyemeyiz. Partimiz ne derse biz onu yaparız. Şuan için herhangi bir değişiklik yok. Ben kadın kollarının mevcut başkanı olarak seçime hazırlanacağım” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.