AK Parti Gençlik Kolları Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi

AK Parti Gençlik Kolları Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi
AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları İl Başkanlığı, Yönetim Kurulu toplantısını gerçekleştirdi. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, toplantıya telekonferans yöntemi ile katıldı.

TOPLANTIYA MALİ CUMHURİYETİNDEN GELEN 
AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Toplantısı, Gençlik Kolları Başkanı Halil Özaslan önderliğinde gerçekleştirildi. İl binasında gerçekleştirilen toplantıya Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ve Batı Afrika ülkesi olan Mali Cumhuriyeti’nden gelen vatandaşlar katıldı. Ayrıca Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, telekonferans yöntemi ile toplantıya katılım sağladı. 

"DURMADAN, DURAKSAMADAN ÇALIŞACAĞIZ"
Her geçen gün büyüyerek ve güçlenerek yollarına devam ettiklerini belirten AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları İl Başkanı Halil Özaslan; “İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu toplantımızı icra ettik. Her geçen gün büyüyerek, güçlenerek ve gönüller kazanarak 2023 ve 2024 hedeflerimize doğru emin adımlarla hazırlanıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde durmadan, duraksamadan çalışacağız biiznillah. Toplantımıza telekonferans İle katılarak önemli paylaşımlar yapan Değerli Vekilim Sn. Ramazan Can’ a çok teşekkür ederim. Toplantımızın onur konukları olan Malili genç kardeşlerime de teşekkür ediyorum.” dedi.
 


60c8f21eda8f5-AK (1).jpg

60c8f21f0aa85-AK (2).jpg

60c8f21f5c984-AK (3).jpg

60c8f220111e8-AK (4).jpg

60c8f22027eee-AK (5).jpg

60c8f220cb96d-AK (6).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.