AK Parti ekipleri mahalle mahalle geziyor

AK Parti ekipleri mahalle mahalle geziyor
AK Parti’nin yerel seçimle ilgili çalışmaları sahada devam ediyor. Partinin tüm teşkilatları sahada seçim çalışmasına katılıyor.

AK Parti’nin yerel seçimle ilgili çalışmaları sahada devam ediyor. Partinin tüm teşkilatları sahada seçim çalışmasına katılıyor.

Hafta içini yoğun bir tempo ile geçiren ekipler, dün de Bahçelievler, Çullu, Aşağı Mahmutlar ve Kaletepe’de çalışma yürüttü. Vatandaşlarla birebir temas kuran ekipler onlara seçimin önemini anlatıyor ve destek istiyor. Bahçelievler’de yürütülen çalışma konusunda bilgi verildi; “Kırıkkalemizin her köşesinde hemşehrilerimizle buluşuyor, bütünleşiyoruz. AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatımızın üyeleri ve AK Davanın neferleri, gönülden gönüle köprüler kurmaya devam ediyor. Bugünki ikinci durağımız Bahçelievler Mahallemizde hemşehrilerimizin hatırlarını sorduk, Adayımız Mehmet Saygılı için destek istedik” denildi.

Bahçelievler’le birlikte Aşağı Mahmutlar’da da çalışma yürütüldü ve çalışma konusunda “Kırıkkalemizin her köşesinde hemşehrilerimizle buluşuyor, bütünleşiyoruz. AK Parti Kırıkkale İl Gençlik Kolları ve AK Davanın neferleri, gönülden gönüle köprüler kurmaya devam ediyor. Bugünki durağımız Bahçelievler ve Aşağımahmutlar Mahallelerimizde hemşehrilerimizin hatırlarını sorduk, Adayımız Mehmet Saygılı için destek istedik” açıklaması yapıldı. Çullu ve Kaletepe Mahallesi’nde de çalışma yürüten AK Parti ekipleri vatandaşlardan seçime destek istedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.