Adli personele veda yemeği

Adli personele veda yemeği
Vali Yunus Sezer, eşi Canan Sezer Hanımefendi ile birlikte, 2019 yılı yaz kararnamesi ile başka yargı çevrelerine atanan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz, Hakim ve Savcılar için organize edilen veda yemeğine katıldı.

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, eşi Canan Sezer Hanımefendi ile birlikte, 2019 yılı yaz kararnamesi ile başka yargı çevrelerine atanan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz, Hakim ve Savcılar için organize edilen veda yemeğine katıldı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Cumhuriyet Başsavcısı Ayaz, katılımlarından dolayı Vali Sezer ve diğer konuklara teşekkür ederek, görev yaptığı bir yıllık süre içerisinde güzel dostluklar ve arkadaşlıklar edindiğini söyledi. Yemek sonrası yaptığı konuşmada kamu görevinin yurdun dört bir yanında çalışmayı gerektiren bir hizmet alanı olduğunu belirten Vali Sezer ise, hizmetlerinden dolayı Cumhuriyet Başsavcısı Ayaz ile Hakim ve Savcılara teşekkür ederek yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

GÖREVLERİNDE BAŞARI TEMENNİSİ

Konuşmaların ardından Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayaz’a, Vali Sezer tarafından plaket ve hediye verilirken, protokol üyeleri tarafından da Hakim ve Savcılara plaket ve hediyeleri verildi. MKE Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemeğe Garnizon Komutanı Tuğg. Selami Arslan, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Ramazan Akbal, Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, İl Jandarma Komutan Vekili Yrb.Naim Çetinkaya ile yargı mensupları ve aileleri katıldı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.