Abalı’dan Akşener’e mermi mesajı 

MHP DUALI BİR HAREKETİN ADIDIR 
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yere mermi atmasının ardından siyasi arenada restleşmeler devam ediyor. 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçim kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen MHP İl Başkanı Murat Abalı,  Akşener’e Kırıkkale’den mesaj gönderdi.  Milliyetçi hareket partisi dualı bir hareket, her zaman devletinin ve milletinin yanında olan bir harekettir.  MHP'ye gönül veren bu kadroları, memleketine sahip çıkmış karşılıksız sevmiş bu kadrolar geçmişte olduğu gibi her zaman devletinin ve halkının yanında olacaktır” şeklinde konuştu.

14 MAYIS GECESİ HÜSRANA UĞRAYACAKLAR 
Abalı, “Önümüzdeki süreçte bir önemli seçim var. Devletin ve milletin anahtarını yerli ve milli olan bu kadrolardan alıp hainlere teslim etmek istiyorlar. Seccadelerimizi ayaklar altına alan İslam dinini yok sayıyorum diyen, dini ayağımın altına aldım diyen bir mesajla Cumhurbaşkanlığına aday olmaya çalışanlar 14 Mayıs'ın gecesinde hüsrana uğrayacaklardır. Bu hayal hiçbir zaman gerçek olmayacaktır.  Bugün kutsal meclisimizin kürsüsünden mermi fırlatanlar, bu merminin Kırıkkale'de üretildiğini unutmasınlar” dedi.

3-5 MERMİ BİZİ KORKUTAMAZ 
Kürsüden mermi atan Akşener’e ‘Kırıkkale’de binlerce merminin üretildiğini unutmasın’ mesajıyla gönderme yapan Abalı, “Biz ülkücüler, davasını ve vatanını seven vatandaşlarımız, 3-5 tane mermiden korksaydık, bu taşın altına biz elimizi değil, gövdemizi koymazdık. Bugünlere gelemezdik. Kurtuluş Savaşı’nda, Çanakkale Savaşı’nda, 15 Temmuz’da hiçbir ayrıcalık göstermeden birlik ve beraberlik içerisinde bu vatanın bütün evlatları o mermiye kafa attılar. Sizin o kürsüden atmış olduğunuz mermiler hiçbir şeye yaramaz” ifadesinde bulundu. 

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.