7’nci kez gelen şampiyonluk

7’nci kez gelen şampiyonluk
2 yıl aradan sonra geçtiğimiz yıl il 3’ncüsü olan MKE Pirinç Fabrikası Takımı bu yıl düzenlenen kurum ve kuruluşlar arası masa tenisi il birinciliğinde yeniden şampiyon oldu.

2 yıl aradan sonra geçtiğimiz yıl il 3’ncüsü olan MKE Pirinç Fabrikası Takımı bu yıl düzenlenen kurum ve kuruluşlar arası masa tenisi il birinciliğinde yeniden şampiyon oldu.

 

Masa Tenisi İl Temsilciliği 2019 yılı faaliyet programında yer alan Kurumlar arası Masa Tenisi Turnuvası 12 takım ve 48 sporcunun katılımı ile tamamlandı. 7’nci kez il birincisi olmanın gururunu yaşayan MKE Pirinç Fabrikası, 4 takım yarı final ve final müsabakalarında mücadele etti. Müsabakaların sonunda kazanan takım MKE Pirinç Fabrikası Masa Tenisi Takımı oldu. Kazanan takım Muğla'nın Marmaris ilçesinde Haziran ayında düzenlenecek kurumlar arası Türkiye Şampiyonası'nda ilimizi temsil edecek.

 

23-24 Mart 2019 tarihlerinde 17 Ağustos Spor Salonunda oynanan müsabakalar renkli görüntülere ve çekişmeli maçlara sahne oldu. Müsabakalar sonucunda Pirinç Fabrikası birinci olurken, Tıp Fakültesi ikinci, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, üçüncü, Kubüş Boylersan Makine dördüncü oldu. Ödül töreninde konuşan Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Adnan Vural, Kurumlar arasındaki birlik ve beraberliği sağlamak için bu tür turnuvaları düzenlediklerini söyledi.

 

Müdür Vural, “Turnuvalara da kurumlarımız tarafından ciddi bir katılım gerçekleşiyor. Turnuvanın gerçekleşmesinde Emeği geçen İl Müdürlüğümüz Personeline, Masa Tenisi İl Temsilcisi ve Hakemleri olmak üzere Kamu Kurum ve Kuruluşlarımıza teşekkür ediyoruz. Derece elde eden takımlarımız Muğla ili Marmaris ilçesinde yapılacak olan Kamu Kurum ve Kuruluşları arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasına ilimizi temsilen katılacaklardır. Sporcularımıza Türkiye Şampiyonasına katılacak olan

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.