30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel dev bayrak

30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel dev bayrak
Çalılıöz Mahallesinde bulunana Gold City sitesi sakinleri, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlamak amacıyla binanın çatısına 150 m2’lik bir bayrak astı.

APARTMAN DAİRESİ KADAR BAYRAK ASILDI
Koronavirüs salgını dolayısıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları bu yıl iptal edildi. Kırıkkale Valiliği ise kutlamaların evden yapılması için vatandaşlara camlarınıza ve balkonlarınıza Türk bayrağı asın çağrısında bulundu. Çağrıya kayıtsız kalmayan Gold City sitesi sakinleri, binanın çatısına 150 m2’lik bir Türk bayrağı astı. Bina yöneticisi Necdet Topuz’un başkanlığında alınan kararla yaptırılan dev Türk bayrağının, Kırıkkale’de bir özel site tarafından yaptırılan ilk ve tek Türk bayrağı olduğu belirtildi. Binanın arka cephesine asılan 150 m2’lik Türk bayrağının boyutu yaklaşık olarak bir apartman dairesi kadar yer kapladı.

YAPILAN ÇAĞRIYA KAYITSIZ KALMADIK
Konuya ilişkin açıklama yapan bina yöneticisi Necdet Topuz, “Kırıkkale Valiliği tarafından yapılan kutlama çağrısına biz de katıldık. Kendi imkanlarımızla yaptırdığımız bu dev Türk bayrağını binamızın çatısına astık. Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi bizim binamızda da şanlı Türk bayrağı dalgalanıyor.” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.