14 Mayıs’ta Türkiye, sandıkta Cumhur İttifakı kazanacak 

14 Mayıs’ta Türkiye, sandıkta Cumhur İttifakı kazanacak 
MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk, parti teşkilatı, diğer milletvekili adayları ve parti gönüllüleriyle seçim çalışmalarını hummalı şekilde sürdürüyor. 

KIRIKKALE’NİN HER YERİNDELER 
MHP Kırıkkale Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, MHP İl Başkanı Av. Murat Abalı, Merkez İlçe Başkanı Faruk Akbulut, milletvekili adayları Av. Melike Boran İsmailoğulları, Menderes Eray, parti yönetimi ve partiye gönül veren yüzlerce kişiyle birlikte seçim çalışmalarını sürdürüyor. Birlik ve beraberliğin sergilendiği ziyaretlerde Öztürk ve MHP camiası, basılmadık cadde ve sokak bırakmayarak seçmenden hem Cumhur İttifakı’na hem de Öztürk’e destek istiyor. 

DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ 
Öztürk, “Bizler geçmişte olduğu gibi her zaman devletimizin ve milletimizin yanındayız. Milliyetçi Hareket Partisi, Türk siyasetinde derin izler bırakmış bir partidir.  MHP esas itibariyle Türk siyasetinin ilke ve ülkü markası olan bir siyasi partidir. MHP, bununla birlikte Rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş’in ifadesi ile devlet ve milletin bela paratoneri olan bir siyasi partidir. Bu özelliği gereği MHP, öteden beri bir saldırı altındadır. Ancak bizler, tüm bu saldıra rağmen milletimizin ve devletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. “

HAK İLE BATILIN SEÇİMİ
Öztürk, “14 Mayıs tarihinde hep birlikte sandık başına gideceğiz. Bu seçimler, ülkemiz için çok önemli. Bu seçim, hak ile batılın seçimi. Siz değerli Kırıkkaleli hemşehrilerimin en doğru kararı vereceğinden hiç şüphem yok. Daha güçlü, daha istikrarlı ve emin adımlarla ileriye giden bir Türkiye için Cumhur İttifakı’nı ve MHP’yi desteklemeliyiz. O nedenle, 14 Mayıs günü Cumhurbaşkanlığı seçiminde tüm oylarımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekilliği seçimlerimde ise tüm oylarımız Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye, MHP’ye.” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir  


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.