Delice’nin her yerinde hummalı çalışma var

Delice’nin her yerinde hummalı çalışma var
 Haber Merkezi
Kırıkkale'nin Delice ilçesinde sorunlar çözüme kavuşuyor. Delice Belediye Başkanı Yılmaz Uyan, vatandaşların sorun ve taleplerini çözüme kavuşturmak amacıyla ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi.

EKİPLER SORUNLARA MÜDAHALE EDİYOR

Delice ilçesinin altyapı ve üstyapı çalışmalarının tamamlanması amacıyla Belediye Başkanı Yılmaz Uyan, hummalı çalışmaya başladı. İlçe halkının sorun ve taleplerini çözüme kavuşturmak amacıyla çalışma gerçekleştiren Uyan, her alanda problemi bitmiş bir ilçe olmak için ellerinden gelen çalışmayı yaptıklarını dile getirdi. Uyan, “Belediye ekiplerimizce ilçemiz genelinde bozulan ve deforme olan kilit parke yolların tamirini yapıyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda ve ekiplerimizin gerek gördüğü yerlere de anında müdahale ediliyor” dedi.

delicenin-her-yerinde-hummali-calisma-var-2.jpg

ANINDA MÜDAHALE EDİLİYOR

Delice Belediyesi, ilçe genelinde hummalı bir çalışma temposuyla sorunları çözmeye devam ediyor. Başkan Yılmaz Uyan, vatandaşların memnuniyeti için her alanda gereken çalışmaları yaptıklarını ifade etti. Delice'nin altyapı ve üstyapısını iyileştirmek için yoğun bir şekilde çalışan Belediye ekipleri, bozulan ve deforme olan kilit parke yolların onarımını gerçekleştiriyor. Başkan Uyan, "Ekiplerimiz ilçemiz genelinde bozulan ve deforme olan kilit parke yolları onarıyor. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda ve ekiplerimizin gerek gördüğü yerlere de anında müdahale ediliyor" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.