Delice'nin her bölgesi kilitparke oluyor

Delice'nin her bölgesi kilitparke oluyor
 Haber Merkezi
Kırıkkale'nin Delice ilçesinde mahalle aralarında kilit parke çalışmaları devam ediyor. Delice Belediye Başkanı Yılmaz Uyan, "Delice için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Karadeniz Bölgesi'nin geçiş güzergahında bulunan ve üzümüyle meşhur Delice ilçesinde sorunlar çözüme kavuşmaya devam ediyor. Kırıkkale'nin Delice ilçesinde mahalle aralarında kilit parke çalışmaları devam ediyor. Delice Belediye Başkanı Yılmaz Uyan, "Delice için var gücümüzle çalışacağız. Fatih mahallemizde kilitparke yol çalışmamıza devam ediyoruz.
Fatih mahallemizde kilitparke yol çalışmamıza devam ediyoruz" dedi.

DİĞER MAHALLELERE YAYILACAK


Sosyal, kültürel ve turizm alanında gerekli çalışmaları yaptıklarını vurgulayan Başkan Uyan, "İlçemizin daha da yaşanabilir bir hale gelmesi için elimizden gelen çalışmayı yapıyoruz” şeklinde konuştu. Uyan, ilçenin gelişmesi için var güçleriyle çalıştıklarını ve Fatih Mahallesi'nde başlayan kilit parke yol çalışmalarının diğer mahallelere de yayılacağını açıkladı. Mahalle aralarının kilit parke ile döşenmesi projesi ile ilçe sakinlerinin daha konforlu bir yaşam sürmesi hedefleniyor.


DAHA YAŞANABİLİR HALE GELECEK

Uyan yaptığı açıklamada, "Delice için var gücümüzle çalışıyoruz. Fatih Mahallesi'nde kilit parke yol çalışmamıza devam ediyoruz. İlçemizin her köşesini güzelleştirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Hedefimiz Delice'yi daha da yaşanabilir bir hale getirmek." dedi. Başkan Uyan ayrıca, sosyal, kültürel ve turizm alanlarında da gerekli çalışmaları yaptıklarını belirterek, "İlçemizin her alanda gelişmesi için elimizden gelen çalışmayı yapıyoruz. Delice'yi hak ettiği yere taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. Delice sakinleri de kilit parke çalışmaları için Delice Belediye Başkanı Yılmaz Uyan'a teşekkür ederek, ilçenin daha güzel bir görünüme kavuştuğunu ifade ettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.