Çerikli'de sorunlar çözüm buluyor

Çerikli'de sorunlar çözüm buluyor
Kırıkkale'nin Çerikli kasabasında sorun ve talepler çözüm buluyor. Belediye Başkanı Erkan Çağlar, vatandaşlar için her zaman sahada olduklarını belirtiyor.

VATANDAŞLARIMIZ İÇİN SAHADAYIZ

Delice ilçesine bağlı Çerikli kasabasında Belediye Başkanı Erkan Çağlar, kasabanın her alanında sorunlarına adeta neşter vurdu. Başkan Çağlar, ekipleriyle birlikte sahada gece gündüz demeden çalışıyor. Kültürel ve sosyal etkinlik alanlarının genişlemesi amacıyla kasaba içerisinde piknik alanlarının restore işleri devam ediyor. Çerikli kasabasında Belediye Başkanı Erkan Çağlar, vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak ve taleplerini karşılamak için her zaman sahada.

ceriklide-sorunlar-cozum-buluyor-1.jpg

ÇALIŞMALAR HAKKINDA DA BİLGİ VERDİ

Belediye Başkanı Çağlar ve ekibi, kasabanın her köşesinde gece gündüz demeden çalışıyor. Kültürel ve sosyal etkinlik alanlarının genişletilmesi için piknik alanlarının restore çalışmaları devam ediyor. Başkan Çağlar, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Piknik alanlarının restore çalışmaları hızla devam ediyor. Arkadaşlar işinin başında. Rahat olun. Kasabanın her alanında sorunlara adeta neşter vuruyoruz. Vatandaşlarımız için her zaman sahada olmaya devam edeceğiz." Çağlar ayrıca, Çerikli'de yapılacak diğer çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

ceriklide-sorunlar-cozum-buluyor-2.jpg

VATANDAŞLARDAN ÇAĞLAR’A TEŞEKKÜR

"Kasabamızda yeni parklar, bahçeler ve spor alanları da oluşturacağız. Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha rahat vakit geçirebilmeleri için elimizden geleni yapacağız." Çerikli sakinleri, Başkan Çağlar'ın çalışmalarından memnun. Kasabanın gelişmesi için yapılan çalışmaları takdir eden vatandaşlar, Başkan Çağlar'a teşekkürlerini iletiyor. Çerikli'de sorunların çözülmesi ve taleplerin karşılanması için çalışmalar aralıksız devam ediyor. Başkan Çağlar ve ekibi, kasabanın daha güzel ve yaşanabilir bir yer olması için gece gündüz demeden çalışıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.