Bayram Salim Bozdemir, başvurusunu yaptı

Bayram Salim Bozdemir, başvurusunu yaptı
 Muhabir
AK Parti’de 31 Mart’ta yapılacak olan seçim kapsamında aday adaylık süreci artık tamamlanmak üzere. Kırıkkale’nin yakından tanıdığı isimler arasında yer alan Bayram Salim Bozdemir, AK Parti’den Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

PARTİ BİNASINDA EVRAKINI TESLİM ETTİ

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında AK Parti’nin başvurusu bugün saat 19.00 itibariyle tamamlanacak. Kırıkkale’nin siyaset camiasının yakından tanıdığı isimler arasında yer alan Bayram Salim Bozdemir, AK Parti’den aday adaylık başvurusunu yaptı. Bozdemir, başvuru evrakını İl Başkanı Engin Pehlivanlı’ya takdim etti.

402652892-10225491823591162-1120001662448917039-n.jpg

ÖNEMLİ PROJELERİMİZ VAR

Başvurusunu yapan Bozdemir, “ “İnsan, şehri inşa ederken, aslında taşın toprağın arasında kendini inşa eder. Gönülde her ne var ise, şehir olarak görünür. Gönlü taş olanın şehri taş, gönlü aşk ile dolu olanın şehri gülistan olur.” Çıkmış olduğum bu kutlu yolda hiçbir zaman bizleri yalnız bırakmayan ve desteğini esirgemeyen dava arkadaşlarıma ve tüm dostlarıma, Ak Parti Kırıkkale Belediye Başkanlığı Aday Adaylık başvuru törenime katılımlarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.