Başkan Şen: “Balışeyh çok önemli yerlere gelecek”

Başkan Şen: “Balışeyh çok önemli yerlere gelecek”
 Haber Merkezi
Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, başkanlık görevine geldiği günden itibaren yoğun tempo içerisinde çalışmaya devam ediyor. Şen, Balışeyh’te yapılacak olan çalışmalar hakkında esnaf ve vatandaşların isteklerini dinliyor.

ESNAF ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ

31 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Seçimi sonrası başkanlık görevine seçilen Balışeyh Belediye Başkanı Hilmi Şen, ilçede çalışmalarına hızlı başladı. Mazbatasını alır almaz kolları sıvayan Şen, ilçenin her alanda eksikliklerini gidermek amacıyla sahada mücadelesini sürdürmeye başladı. Esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Şen, “Balışeyh için hep birlikte mücadele edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekten Balışeyh, çok önemli yerlere gelecektir” dedi.

baskan-sen-baliseyh-cok-onemli-yerlere-gelecek.jpg

GÖNÜL BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN

Şen, Balışeyh’te yapılacak olan çalışmalar hakkında esnaf ve vatandaşların isteklerini dinliyor.

Balışeyh’e yapacakları çalışmalarını anlatan ve projelerini kısa sürede hayata geçireceklerini ifade eden Şen, “Kıymetli esnaflarımızı ziyaret edip, onlarla bir arada olduk. Hayırlı bol kazançlar diledik. Bizleri güler yüzle karşılayıp muhabbetleriyle içimizi ısıtan tüm esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Gönül birliğimiz daim olsun inşallah” şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.