Başkan Önal, sahada çalışmaları inceledi

Başkan Önal, sahada çalışmaları inceledi
 Haber Merkezi
Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, yapılan çalışmaları sahada denetledi. Önal, Kırıkkale'nin her alanında sorunlarını çözüme kavuşturmak için ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi.

BOZUK YOLLAR YAPILIYOR

Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin farklı noktalarında deforme olan yollarda kilit parke ve asfalt yama çalışmalarıyla aralıksız hizmet veriyor. Bu kapsamda ekipler, planlı ve programlı bir şekilde çalışmalarını sürdürerek bozuk yollarda kilit parke ve asfalt yama çalışmalarıyla yolları yeniliyor.

baskan-onal-sahada-calismalari-inceledi-1.jpg

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal da yapılan çalışmaları sahada denetleyerek ekiplere talimatlar verdi. Önal, Kırıkkale'nin her alanında sorunlarını çözüme kavuşturmak için ellerinden geleni yaptıklarını ve bu kapsamda bozuk yolların onarımı için yoğun bir şekilde çalıştıklarını ifade etti. Önal, “Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, şehrimiz genelinde deforme olan yollarımızda asfalt yama uygulamalarıyla çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” dedi.

baskan-onal-sahada-calismalari-inceledi-2.jpg

ETAP ETAP YAMA ÇALIŞMALARIYLA YENİLENECEK

Çalışmaların Amacı: Deforme olan yollarda oluşan çukurların ve hasarların onarılarak, trafik akışının rahatlatılması ve sürücüler ile yayaların güvenliğinin sağlanması amaçlanıyor. Çalışmaların Kapsamı: Kırıkkale'nin farklı mahallelerinde bulunan ve onarım ihtiyacı olan tüm yollar etap etap yama çalışmalarıyla yenilenecek. Çalışmaların Faydaları: Yama çalışmaları sayesinde trafik güvenliği artacak, sürücülerin konforu sağlanacak ve yollarda oluşabilecek kazaların önüne geçilecek. Kırıkkale Belediyesi yetkilileri, vatandaşlardan sabırlı olmalarını ve trafik kurallarına uymalarını rica etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.