Bahadır Karayel, MHP’den Kırıkkale’ye talip

Bahadır Karayel, MHP’den Kırıkkale’ye talip
 Muhabir
Kırıkkale'nin yakından tanıdığı iş insanı Bahadır Karayel, MHP'den Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Karayel, "Kırıkkale için hep birlikte elimizden gelen mücadeleyi sergileyeceğiz" dedi.

ADAY ADAYLIK İÇİN SON VJİRAJ

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında heyecan devam ediyor. Aday adaylık başvurusu için son viraja giren MHP’de resmi başvurular 15 Aralık itibariyle sona erecek. Bu kapsamda siyasi arenanın hareketli günler yaşandığı MHP’de Kırıkkale’nin yakından tanıdığı iş insanı Bahadır Karayel, MHP’den aday adaylığını açıkladı.

bahadir-karayel-mhpden-kirikkaleye-talip2.jpg

YAĞMUR ALTINDA SEVGİ SELİ

Sevgi Yolu üzerinde kendini destekleyen kalabalığa hitap eden Karayel, Kırıkkale’nin daha iyi hizmet alabilmesi amacıyla bu yola çıktığını dile getirdi. Sağanak yağmura karşı büyük sevgi gösterileri arasında konuşmasını sürdüren Karayel, “İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı başarıyla sürdüreceğiz. Islanıp bizleri beklediğiniz için sizlere çok teşekkür ederim. Benim ismimin anlamı cesur, yiğit ve savaşçı demek. İnşallah bu adaylık bana nasip olursa Kırıkkale Belediyesi’nin MHP’li bir belediye olması için gece gündüz çalışacağıma söz veriyorum. Sefer bizden, zafer Allah’tan” dedi.

bahadir-karayel-mhpden-kirikkaleye-talip3.jpg

KIRIKKALE HALKI MHP’Yİ İSTİYOR

Karayel’i çıkmış olduğu bu yolda tebrik eden MHP Kırıkkale Milletvekili MDK Başkanı Av. Halil Öztürk, “Böylesine yağmurlu ve bereketli bir günde kutsal bir yolculuğa çıkan Bahadır Karayel kardeşimizi tebrik ediyorum. Kırıkkale sokaklarında adım adım geziyorum ve artık Kırıkkale halkının MHP belediyeciliğini özlediğini görüyorum. Bu adaylığı Allah kime nasip eder bilemiyorum ama Bahadır kardeşimiz bizim gönlü güzel, yüreği mert, yiğit bir dava arkadaşımız

bahadir-karayel-mhpden-kirikkaleye-talip4.jpg

ADAYLARIMIZIN YANINDA ASLAN GİBİ DURACAĞIM

“İnşallah adaylık ona nasip olursa ben yanında aslan gibi duracağım. Diğer arkadaşlarımdan hangisine de nasip olursa onlarında yanlarında aslan gibi duracağım. Bizler kutlu bir mücadelenin, mübarek bir davanın yolcularıyız. Sizlere buradan bir söz vermek istiyorum."

bahadir-karayel-mhpden-kirikkaleye-talip5.jpg

"Aday arkadaşımız kim olursa olsun MHP olarak bütün inanmışlığımız, azmimiz ve kararlılığımızla Kırıkkale Belediyesi’ni kazanmak için elimizden gelen çaba ve gayreti en iyi şekilde göstereceğiz. İnşallah 1 Nisan sabahı Kırıkkale Belediyesi’nde MHP’li bir Belediye Başkanımız olacaktır. Bu yolda birlik ve beraberlik içerisinde hep beraber yürüyeceğiz. Bizler hem adaylarımıza hem davamıza hem de vatandaşımıza sonuna kadar güveniyoruz” dedi.

bahadir-karayel-mhpden-kirikkaleye-talip6.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.