Atletler Kırıkkale’ye dereceyle döndü

Atletler Kırıkkale’ye dereceyle döndü
 Muhabir
Atletizm Federasyonunun 2024 yılı faaliyet programlarında yer alan U16 Salon Türkiye Şampiyonası yapıldı. Bursa’da yapılan şampiyonada Kırıkkale’yi temsil eden sporcular dereceyle döndü.

BALCAN TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLDU

U16 Türkiye Salon Şampiyonası Bursa Osmangazi Atletizm Salonunda yapıldı. Toplamda 1200 sporcunun katıldığı müsabakalar büyük çekişmelere sahne oldu. Şampiyonada Kırıkkale’yi temsil eden sporculardan Yavuz Salih Balcan 60 metre koşusunda birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı. 1500 metre yarışında M.Meryem Aldemir Türkiye beşincisi olurken, 600 metre yarışında Yiğit Erkoç yedinci, yine 600 metre yarışında Elif Narin dokuzuncu olarak ilk 10’a girme başarısı gösterdi.

atletler-kirikkaleye-dereceyle-dondu-1.jpg

İL MÜDÜRÜ GÜNEŞ SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Kırıkkale’ye dereceye giren sporcular için bir mesaj yayımlayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş “U16 Salon Türkiye Şampiyonasına katılan ilimiz sporcularından her kategoride 90 kişinin yarıştığı toplamda ise 1200 sporcunun katıldığı müsabakalar da ilimiz atletlerinden 60 M. Yavuz Salih Balcan 1., 1500 M. Meryem Aldemir 5., 600 M. Yiğit Erkoç 7. ve 600 M. Elif Narin 9’uncu olmuştur. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ederek başarılarının devamını dilerim” ifadelerine yer verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.