AK Parti'de seçim hazırlığı

AK Parti'de seçim hazırlığı
 Muhabir
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Kırıkkale'ye gelerek bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. Yerel seçim öncesi teşkilatla bir araya gelen Kandemir, seçim süreci hakkında bilgi aldı.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Kırıkkale'de hareketlilik sürüyor. Hafta sonu yapılacak olan temayül yoklaması öncesinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Kırıkkale'ye gelerek bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu. İl Başkanı Engin Pehlivanlı ve yönetimiyle bir araya gelen Kandemir, seçim öncesi teşkilatın yapacağı çalışmalarını yerinde dinledi.

1.jpg

GEREKLİ GİRİŞİMLERİ SAĞLIYORUZ

Kırıkkale'nin önemli bir şehir olduğunu vurgulayan Kandemir, Kırıkkale'nin yerel seçim sonrası yine AK Parti yönetiminde olması için gerekli çalışmayı sergilediklerini söyledi. Bu konuda hem teşkilata hem de Kırıkkale halkına sonuna kadar güvendiklerini vurgulayan Kandemir, "Adaylığın belirlenmesi süreci kapsamında da üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getiriyoruz. Bu konuda çok ince eleyip sık dokuyarak inşallah önümüzdeki haftalarda adayın açıklanması için gerekli girişimlerimizi sürdürüyoruz" dedi.

3.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.