Ahmet başkanlardan en güzel birliktelik

Ahmet başkanlardan en güzel birliktelik
 Haber Merkezi
Kırıkkale TV İmtiyaz Sahibi Gazeteci İlyas Şen’in koordinatörlüğünde gerçekleştirilen canlı yayında Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve TSO Başkanı Ahmet Varlı, en güzel birlikteliği sergilediler.

BAŞKANLAR BİRBİRLERİYLE YARIŞTI

SMA Tip-1 kas hastası Yiğit Hamza Demir’in hayata tutunması amacıyla Kırıkkale TV stüdyosu adeta tarihe tanıklık etti. Şehrin önde gelen üç Ahmet isimli başkanı yardım kampanyasında bir araya geldi. Yaklaşık 4 saat süren canlı yayında başkanlar adeta birbirleriyle yarıştı. Kampanyaya destek vermek isteyenler, başkanları telefon yağmuruna tuttu. Manevi birliktelikte birbirleriyle yarışan başkanlar, 1 TL’den 100 bin TL’ye kadar birçok alanda yardımları listeye yazdırdı.

ÖNAL, SUNGUR VE VARLI’NIN TELEFONLARI SUSMADI

Yardım gecesinde 3 başkanda harici olarak kendi adlarına bağışta bulundu. Kırıkkale Belediye Başkanı Önal, “İnşallah toplanan bu parayla çocuğumuz gerekli tedavisini olacaktır. Emek veren herkese teşekkür ederim” dedi. Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ise; bugüne kadar emek veren herkese teşekkür etti. Sungur, “Kardeşimiz inşallah sağlığına kavuşacaktır ve aramıza dönecektir” ifadesinde bulundu. TSO Başkanı Ahmet Varlı ise; “Bugün bu miktarın toplanmasında emek veren herkese sonsuz teşekkürler. Kırıkkale gerçekten birlik olunca ne gibi güzel işlere imza atacağını göstermiş oldu” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum