Yüksek İhtisasta yenileme çalışmaları sürüyor

Yüksek İhtisasta yenileme çalışmaları sürüyor
 Haber Merkezi
Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde hasta ve hasta yakınlarına daha kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla başlatılan yenileme ve tadilat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

YENİLEME İŞLEMLERİNİ YERİNDE GÖRDÜ

Başhekim Op. Dr. Yusuf Albayrak, çalışmaların son durumunu yerinde inceledi ve hasta ve hasta yakınlarına verilen hizmetin daha da iyileştirilmesi için değerlendirmelerde bulundu.

Albayrak, incelemeleri sırasında Acil Servis, Ameliyathane ve Yoğun Bakım ünitelerinde tamamlanan tadilat ve yenileme işlemlerini yerinde gördü. Bu ünitelerin modern tıbbi standartlara uygun hale getirildiğini ve hastalara daha konforlu bir ortam sunacağını ifade etti.

yuksek-ihtisasta-yenileme-calismalari-suruyor-1.jpg

HALKIMIZA EN İYİ HİZMETİ SUNMA ÇABASINDAYIZ

Albayrak ayrıca, hastane genelinde devam eden diğer tadilat ve yenileme çalışmaları hakkında da bilgi aldı. Çalışmaların planlanan programda ilerlediğini ve en kısa sürede tamamlanacağını kaydetti. Başhekim Albayrak, "Hastanemizde hasta ve hasta yakınlarına daha kaliteli hizmet sunabilmek için başlattığımız yenileme ve tadilat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Acil Servis, Ameliyathane ve Yoğun Bakım ünitelerinde tamamlanan çalışmalar ile bu ünitelerimizi modern tıbbi standartlara uygun hale getirdik. Hastalarımızın daha konforlu ve hijyenik bir ortamda sağlık hizmeti almalarını sağlıyoruz. Hastane genelinde devam eden diğer tadilat ve yenileme çalışmaları da planlanan programda ilerliyor. Bu çalışmaları en kısa sürede tamamlayarak hastalarımıza en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz." dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.