Yılmazer: “Kırıkkale’de siyaset düşünmüyorum”

Yılmazer: “Kırıkkale’de siyaset düşünmüyorum”
Kırıkkale eski milletvekili merhum Murat Yılmazer’in oğlu, aktif siyasetini Ankara’da sürdüren Av. Mehmet Yılmazer, Kırıkkale’de aktif siyaset düşünmediğine yönelik bir paylaşım yaptı.

BÜYÜKLERİMİZ TALEPKAR OLURSA VARIM 
Kırıkkale’nin yakından tanıdığı isim olan Kırıkkale eski milletvekili merhum Murat Yılmazer’in oğlu, aktif siyasetini Ankara’da sürdüren Av. Mehmet Yılmazer, yaklaşan Mahalli İdareler Seçimi öncesi sosyal medyasından bir paylaşımda bulundu. Yılmazer, “Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili çokça Kırıkkaleli hemşehrilerimin sorularına muhatap oluyorum. Şahsen Kırıkkale’de aktif siyaset yapmayı düşünmüyorum. Ancak gerek siyasi büyüklerimiz gerekse de Kırıkkaleli hemşehrilerimiz talepkar olursa bir dönem Kırıkkaleli hemşehrilerime hizmet etmeyi düşünürüm” dedi.

BİR DÖNEM YAPACAĞIM GÖREV OLARAK DÜŞÜNÜLEBİLİR 
Yılmazer, “Ancak tek bir şartla bunu düşünürüm. Bir dönem herkesin şahsım üzerinde birleşmesi, şahsımı desteklemesi gerekir. Yoksa gelir gelmez şurayı bana ver burayı bana ver nidaları ile uğraşacaksam o zaman bu şehre yapacaklarım akim kalır. Bu husus gerçekleşmedikçe aday olmayı düşünmem. Malumunuz belediye başkanlığı benim arzu ettiğim bir görev olmadı hiçbir zaman. Ancak sadece hemşehrilerim için sadece bir dönem yapacağım bir görev olarak düşünülebilir. Saygılarımla” açıklamasına yer verdi.

Haber: Ahmet Gökdemir 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.