Yıldız kızlarda futsal heyecanı yaşandı

Yıldız kızlarda futsal heyecanı yaşandı
 Muhabir
Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Yıldız Kızlar Futsal turnuvası sona erdi. Kıyasıya çekişmelerin yaşandığı müsabakalarda dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL

Yenişehir Spor Salonu'nda heyecanla mücadele eden yıldız kızlar futsal takımları, ödül töreniyle sezonu kapattı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş'in de katılımıyla gerçekleşen törende dereceye giren takımlara kupaları ve madalyaları takdim edildi.

Turnuvayı zirvede tamamlayan Hacılar Seher Vuslat Aytemiz O.O, büyük bir başarı elde etti. İkincilik kupası Karakecili Atatürk O.O'nun olurken, üçüncülük ise Tüpraş O.O'ya gitti. Şehit TOKİ J.Er Osman Öden O.O ise turnuvayı dördüncü sırada tamamladı.

yildiz-kizlarda-futsal-heyecani-yasandi-1.jpg

HEYECAN DOLU BİR SEZON

Güneş, tüm takımları ve sporcuları tebrik ederek, fair-play ruhuna uygun bir şekilde mücadele ettiklerini söyledi. Güneş, "Sporun kazananı her zaman dostluktur. Bu turnuvada da bunu bir kez daha gördük. Tüm sporcularımızı ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum." dedi. Okul sporları yıldız kızlar futsal müsabakaları, heyecan ve çekişmeye sahne olan bir sezon geçirdi. Turnuva boyunca tüm sporcular büyük bir mücadele örneği sergiledi. Ödül töreniyle sona eren turnuva, unutulmaz bir spor şöleni olarak hafızalarda yer edindi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.