Yiğit Hamza için 6 milyon 71 TL bağış toplandı

Yiğit Hamza için 6 milyon 71 TL bağış toplandı
 Haber Merkezi
Kırıkkale’nin tek SMA Tip-1 kas hastası olan Yiğit Hamza Demir için yaklaşık 2,5 yıldır devam eden kampanya mutlu final yaptı. Minik Demir için toplanan yardım miktarı, yüzde 100 oranına ulaştı. Gecede 6 milyon 71 TL bağış toplandı.

YİĞİT HAMZA’YA YENİ DOĞUM GÜNÜ

Yaklaşık 2 yıl önce Gazetekale’nin ‘Eriyip giden hayat! Yiğit Hamza Demir’ başlığıyla gündeme getirdiği SMA Tip-1 kas hastası Yiğit Hamza Demir’in sessiz çığlığı bugün umuda bir kapı açtı. Kırıkkale’nin bütün kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları, siyasiler, belediye başkanları iş insanları, gönüllüler ile şehir dışı dahil olmak üzere binlerce insanın bugüne kadar önemli katkı sağladığı yardım kampanyasının sonunda gülen taraf Yiğit Hamza oldu.

BAŞKANLAR CANLI YAYINDA BULUŞTU

Valilik izinli üçüncü kampanyasının son virajında Kırıkkale'nin önde gelen isimleri geçmişte olduğu gibi yine elini taşın altına koydu ve Yiğit Hamza Demir'e yeni bir umut, yeni bir doğum günü hediye etti. Kırıkkale TV İmtiyaz Sahibi-Gazeteci İlyas Şen'in koordinatörlüğünde Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, birliktelik olduğunda Kırıkkale'de ne gibi güzel işlerin ortaya çıkacağına hep birlikte imza attılar.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU AKTI

Kumbarasında harçlık biriktiren çocuklardan, dolmuş parasını vererek yürümeyi tercih eden öğrencilere kadar birçok duygusal sahneye şahitlik eden canlı yayında 6 milyon 71 bin TL para toplandı. Canlı yayın sonunda Yiğit Hamza Demir’in babası Yunus Demir ile annesi Pınar Demir başta olmak üzere bütün gönüllüler gözyaşlarını tutamadı.

YİĞİT HAMZA İÇİN GÖNDERİLEN BAZI DESTEKLER

Neşet Özer 200 bin TL

Ulaş Biçer 200 bin TL

Ezen Yapı 150 bin TL

Bekir Şahin AGS 100 bin TL

Ahmet Türe 100 bin TL

Ay Kale Yapı İnşaat 100 bin TL

Savaş Geyik ASKON Başkanı 100 bin TL

Ali Gümüşsoy 100 bin TL

Gülenler AVM 75 bin TL

Mehmet Dim 55 bin TL

Habip Bedir 50 bin TL

Abdullah Öztürk 50 bin TL

Recep Can Akbıyık 50 bin TL

Öğretmen inşaat 50 bin TL

Tuğrul Yurtoğlu 50 bin TL

Burada 50 bin TL ve üzeri destek sağlayan, Yiğit Hamza Demir’in babasına dekont gönderen kişilerin isimleri verilmiştir. Geriye kalan bütün isimler, Kırıkkale TV Youtube kanalında yayınlanan canlı yayında yer almaktadır. Kampanyaya 1 TL dahi gönderen herkese sonsuz teşekkür ederiz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.