Yahşihan’da sosyal denge sözleşmesi imzalandı
Yayınlanma:
Yahşihan Belediyesi’nde görev yapan memurların sosyal ve ekonomik haklarının iyileştirilmesi amacıyla, Bem-Bir-Sen ile Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalandı.
HAK KAYIPLARININ ÖNÜNE GEÇİLECEK
Yahşihan Belediye Başkan Vekili Aydın Demirdirek ile Bem-Bir-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Sayın Tuncay Bulut arasında imzalanan sözleşme ile çalışanların refah düzeyinin artırılması hedefleniyor. Sözleşme kapsamında, personelin sosyal haklarında önemli iyileştirmeler yapılırken; çalışma motivasyonunu artıracak maddi destekler, iş verimini yükseltecek uygulamalar ve hak kayıplarının önüne geçilmesi adına adımlar atıldı.

DAHA İYİ KOŞULLARDA HİZMET SUNULUYOR
Belediye Başkan Vekili Aydın Demirdirek, “Çalışma arkadaşlarımızın haklarını gözetmek, onların daha iyi koşullarda hizmet sunmalarını sağlamak bizim önceliğimiz. Belediyemizin gücünü, birlikte üretip birlikte paylaşarak büyütmeye devam edeceğiz. Tüm personelimize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.
Güncel
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.