Yahşihan, sandık başına gidiyor!

MECLİS ÜYELERİ ARASINDA YAPILACAK
Boşalan makam için Belediye Başkan Vekilliği Seçimi, 30 Eylül Salı günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek. Seçim, Yahşihan Belediye Meclisi üyeleri arasında yapılacak ve yeni vekil, mevcut dönemde başkanlık görevini yürütmek üzere meclis üyelerinin oylarıyla belirlenecek.
Yahşihan kamuoyunun merakla beklediği seçim, ilçenin yönetimi açısından önemli bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor.
ADAY İSİM MERAKLA BEKLENİYOR
Edinilen bilgilere göre İçişleri Bakanlığı süreci yakından takip ediyor. Önümüzdeki günlerde Kırıkkale Valiliği’ne gönderilecek yazı ile belediye meclisinin toplanacağı ve yapılacak oylama sonucunda meclis üyeleri arasından yeni başkan vekilinin seçileceği öğrenildi. Yahşihan Belediye Meclisi’nde AK Parti’nin 8, MHP’nin 5, CHP’nin ise 2 üyesi bulunuyor. Mecliste çoğunluğu elinde bulunduran AK Parti’nin aday göstereceği isim büyük önem taşıyor. Muhtemel oylamanın haftaya salı günü yapılması bekleniyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.