Yahşi ve Şen’den Demirdirek’e hayırlı olsun ziyareti

Yahşi ve Şen’den Demirdirek’e hayırlı olsun ziyareti
 Haber Merkezi
Kırıkkale’nin iki köklü yerel gazetesi Gazetekale ve Yenigün Gazetesi’nin imtiyaz sahipleri, Yahşihan Belediye Başkanı Aydın Demirdirek’i makamında ziyaret etti.

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ

Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi ile Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen, Başkan Demirdirek’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Ziyarette, yerel basının önemi, belediyenin çalışmaları ve Yahşihan’ın geleceğine dair fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Aydın Demirdirek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, basının kamuoyunun doğru bilgilendirilmesinde büyük bir rol üstlendiğini ifade etti.

GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLEDİLER

Demirdirek, şeffaf belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüreceklerini ve basınla iş birliğine her zaman açık olduklarını belirtti. Gazetekale İmtiyaz Sahibi Yahşi ve Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi Şen ise, Başkan Demirdirek’e yeni döneminde başarılar dileyerek, ilçenin gelişimine katkı sağlayacak her türlü projede basın olarak destek vermeye hazır olduklarını ifade ettiler. Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulması ve hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.