Vali Sarıibrahim Trafik Personeline Başarı Belgesi Verdi

Vali Sarıibrahim Trafik Personeline Başarı Belgesi Verdi
 Haber Merkezi
Kırıkkale Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, Karayolları Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında trafik güvenliği alanında görev yapan personeli makamında kabul etti.

GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

Gerçekleşen programa Mustafa Işık, Hasan Acar ve beraberindeki heyet katıldı. Kabulde, yıl boyunca vatandaşların huzur ve güvenliği için özveriyle görev yapan trafik personeline başarı belgeleri takdim edildi. Trafik düzeninin sağlanması, kazaların önlenmesi ve can güvenliğinin korunması noktasında üstün gayret gösteren personelin çalışmalarının büyük önem taşıdığını belirten Vali Sarıibrahim, emniyet ve jandarma ekiplerine teşekkür etti.

vali-sariibrahim-trafik-personeline-basari-belgesi-verdi2.jpg

GÜVEN İÇERİSİNDE KATKI SAĞLIYOR

Programda konuşan Hüseyin Engin Sarıibrahim, trafikte geçirilen her anın insan hayatı açısından büyük değer taşıdığını ifade ederek, “Gece gündüz demeden görev yapan trafik ekiplerimiz; sabırları, dikkatleri ve fedakâr çalışmalarıyla birçok hayatın güven içerisinde yoluna devam etmesine katkı sağlıyor” dedi.

ÇALIŞMALARINDA KOLAYLIKLAR DİLENDİ

Karayolları Trafik Haftası dolayısıyla düzenlenen programda, trafik güvenliğinin artırılması için yürütülen çalışmaların önemine dikkat çekilirken, görevlerinde başarı gösteren personele teşekkür edilerek çalışmalarında kolaylıklar dilendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.