Üretim tesislerine yerinde inceleme

Üretim tesislerine yerinde inceleme
 Muhabir
Kırıkkale İl Tarım ve Orman Müdürü Fatih Ateş, İl Müdür Yardımcıları ile birlikte BİR-TAV Birleşik Tavukçuluk Besicilik Gıda Üretimi işletmesini ve New Holland Kırıkkale Şubesi'ni ziyaret etti.

ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİLER

Ziyaret kapsamında ilk olarak ilimizin önemli entegre tesislerinden biri olan BİR-TAV işletmesinde incelemelerde bulunuldu. Tesisin üretim süreçleri yerinde değerlendirildi, kapasite ve hijyen standartları hakkında bilgi alındı. İl Müdürü Fatih Ateş, işletme yetkilileriyle gerçekleştirdiği görüşmede sektörde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde durdu.

Ardından, Kırıkkale’de faaliyet gösteren New Holland Tarım Makineleri Kırıkkale Şubesi ziyaret edildi.

retim-tesislerine-yerinde-inceleme2.jpg

DEĞERLENDİRMELERDE BULUNULDU

Ziyarette, tarımsal mekanizasyonun gelişimi, çiftçilerin teknolojiye erişimi ve modern tarım ekipmanlarının sahadaki etkileri hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Bayi yöneticilerinden bilgi alan İl Müdürü Ateş, yeni nesil traktör ve ekipmanların tanıtımını da yerinde inceledi.

GÜÇLÜ TARIM TEKNOLOJİSİ

İncelemelerin ardından açıklama yapan İl Müdürü Fatih Ateş, tarımsal üretimin tüm paydaşlarıyla birlikte büyütülmesi gerektiğini vurgulayarak şunları söyledi: “İlimizde faaliyet gösteren tüm üreticilerimizin ve sektör temsilcilerimizin yanındayız. Üretimin her aşamasında teknik ve idari destek sağlamaya, sorunları yerinde dinlemeye ve çözüm üretmeye devam ediyoruz. BİR-TAV gibi entegre tesisler ve New Holland gibi güçlü tarım teknolojisi markalarının katkısı, tarım ve hayvancılığımızın gelişimine büyük ivme kazandırmaktadır.”

Ateş, kamu-özel sektör iş birliğinin önemine dikkat çekerek, sahada yürütülen bu tür ziyaretlerin üretim kalitesini artırmaya yönelik çalışmalara yön verdiğini belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.