U18 Kadınlar üçüncülükle döndü

U18 Kadınlar üçüncülükle döndü
 Muhabir
Türkiye Atletizm Federasyonu'nun geniş katılımlı altyapı yarışması Bölgesel Kros Ligi'nin final yarışmaları, Siirt'te yapılmıştı.

Yarışmalarda Kırıkkale’yi temsil eden ve üçüncü olan U18 Kadın sporcuları makamında kabul eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş sporcuları tebrik etti.

TAKIM SIRALAMASINDA ÜÇÜNCÜ

Siirt’te gerçekleşen yarışmalarda U18 Kızlarda, KARS İl Karmasından Fatma Altun (9:23) deresi ile birinci, MUŞ İl Karmasından Dilara Yıldırım (9:33) derecesi ile ikinci, Ağrı Merkez İlçe Karmasından Zilan Şahbal (9:34 ) derecesi ile üçüncü oldu. Takımlarda ise Erkeklerde Ağrı Merkez İlçe Karması birinci, Kars İl Karması ikinci, Bitlis İl Karması üçüncülüğü elde ettiler. Kızlarda, Kars İl Karması birinci, Ağrı Merkez İlçe Karması ikinci, Kırıkkale İl Karması üçüncü olarak tamamladılar.u18-kadinlar-ucunculukle-dondu1.png

İL MÜDÜRÜ GÜNEŞ BAŞARILAR DİLEDİ

Siirt'te 15 Takım ile 65 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen Bölgesel Kros Ligi Türkiye Finali'ne U18 Kadınlar Kategorisinde katılarak yarışmadan 3'üncülükle ayrılan Kırıkkaleli sporcuları Gençlik ve Spor Müdürü Hamza Güneş'i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müdürü Güneş, sporcuları Bölgesel Kros Ligi Türkiye Finali'nde elde etmiş oldukları başarıdan dolayı tebrik etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.