Tonbaz: “Kırıkkale’de iz bırakacağız”

Tonbaz: “Kırıkkale’de iz bırakacağız”
 Muhabir
Bağımsız Türkiye Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Tonbaz, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Cumhuriyet Meydanı’nda partilileriyle buluşan Tonbaz, Kırıkkale’nin sorunlarını çözmeye geldiklerini ifade etti.

PROJELERİYLE DESTEK İSTİYOR

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Bağımsız Türkiye Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Tonbaz, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Cumhuriyet Meydanı’nda partilileriyle buluşan Tonbaz, Kırıkkale’nin sorunlarını çözmeye geldiklerini ifade etti. Tonbaz, projeleriyle vatandaşlardan destek istiyor. Yapacakları projelerle Kırıkkale’de iz bırakacaklarını dile getiren Tonbaz, vatandaşların seçim süreci ve seçimden sonra Bağımsız Türkiye Partisi’ni daha sık şekilde sahada göreceklerini dile getirdi.

tonbaz-kirikkalede-iz-birakacagiz-jpg-1.jpg

KIRIKKALE HALKINA GÜVENİYORUZ

“Kırıkkale’de bugünden itibaren Bağımsız Türkiye partisi dönemi başlamıştır. Bugün burada bunun startını veriyoruz, Yıllardır Kırıkkale’yi yönetemeyenler ve belediyecilik anlayışı koltuk kapma yarışında olanlar Kırıkkale’ye büyük zararlar vermektedir. Vatandaşlarımızın derdi ve sorunları çok büyük. Bizler bu sorun ve talepleri çözüme kavuşturmak için geliyoruz. Kırıkkale halkına güveniyoruz ve inanıyoruz. Sandıkta en doğru kararı vereceklerinden eminiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.