Sulakyurt’ta vatandaşların talebi gideriliyor

Sulakyurt’ta vatandaşların talebi gideriliyor
 Haber Merkezi
Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, ilçede vatandaşların sorun ve taleplerini çözüme kavuşturuyor. Altyapıdan üst yapıya önemli çalışmalar gerçekleştiren Çetiner, "Hep birlikte Sulakyurt için mücadele veriyoruz" dedi.

HEP BİRLİKTE SULAKYURT İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde belediye hizmetleri devam ediyor. Sosyal ve kültürel alanda gelişmelerin sağlanmasını amaçlayan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçede çalışmalarını sürdürüyor. Çetiner, ilçede vatandaşların sorun ve taleplerini çözüme kavuşturuyor. Altyapıdan üst yapıya önemli çalışmalar gerçekleştiren Çetiner, "Hep birlikte Sulakyurt için mücadele veriyoruz" dedi. Çetiner, “Hemşerilerimizle hasbıhal ettik. Güzel ilçemin güzel insanlarına daha güzel bir memleket için hiç durmaksızın adanmışlık ruhuyla çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ

Çetiner, "Hemşerilerimizle hasbıhal ettik. Güzel ilçemin güzel insanlarına daha güzel bir memleket için hiç durmaksızın adanmışlık ruhuyla çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Haber Detayları: Çetiner, vatandaşlarla yaptığı görüşmelerde ilçenin ihtiyaçlarını ve önceliklerini öğrenmeye çalıştığını söyledi. Vatandaşların istek ve taleplerini dinledikten sonra bunlara çözüm üretmek için çalışmalar yürüttüklerini belirten Çetiner, "Sulakyurt'u daha güzel bir yer haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

sulakyurtta-vatandaslarin-talebi-gideriliyor-1.jpg

SULAKYURT’U GÜZELLİKLERİYLE GELİŞTİRECEĞİZ

Çetiner, altyapı ve üst yapı çalışmaları hakkında da bilgi verdi. İlçede yolların asfaltlandığını, park ve bahçelerin düzenlendiğini, yeni kaldırımlar yapıldığını belirten Çetiner, "Sulakyurt'un çehresini değiştirmek için çalışıyoruz" dedi. Çetiner, ayrıca sosyal ve kültürel alanda da çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Çetiner, "Sulakyurt'u her alanda geliştirmek için çalışıyoruz" dedi. Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, ilçenin gelişmesi için vatandaşların desteğine ihtiyacı olduğunu söyledi. Çetiner, "Hep birlikte Sulakyurt için mücadele edelim" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.