Sorunları çözmeye geliyoruz

Sorunları çözmeye geliyoruz
 Muhabir
Zafer Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Emin Erkeç, ilçe belediye başkan adaylarıyla birlikte Yenigün Gazetesi’ni ziyaret etti.

Kırıkkale’nin ilçe ve kasabalarının sorunlarını çözeceklerini dile getiren Erkeç, “Bizler halkımızın sorunlarını çözmeye geliyoruz. Gençliğimize ve milletimize güveniyoruz” dedi

SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimine sayılı günler kala seçim çalışmalarında vites yükselten Zafer Partisi, Kırıkkale merkez başta olmak üzere ilçe, kasaba ve köylerinde çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında Zafer Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Emin Erkeç, Yahşihan Belediye Başkan Adayı Arif Canbuldu, Bahşılı Belediye Başkan Adayı Mert Meriç Özmen ve Seçim İşlerinden Sorumlu Ahmet Sevinç, Yenigün Gazetesi’ne ziyarette bulundular.

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLİYORUZ

Yenigün Gazetesi İmtiyaz Sahibi İlyas Şen ve Yenigün Gazetesi CEO’su Kadir Yahşi ile bir araya gelen Zafer Partili Belediye Başkan Adayları, yerel seçim kapsamında yapacakları ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Erkeç, “Bizler Kırıkkale’nin ve ilçelerimizin sorunlarını çözmeye geliyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde halkımızın taleplerine ve sorunlarına kulak vererek inşallah daha yaşanabilir bir Kırıkkale hayaliyle bu yola çıktık. Halkımızın 31 Mart’ta vereceği karara güveniyoruz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.