Softbol ve Beyzbol şampiyonları ödüllendirildi

Softbol ve Beyzbol şampiyonları ödüllendirildi
 Muhabir
Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen genç kız, erkek ve küçükler kategorilerinde Softbol ve erkekler Beyzbol müsabakaları sona erdi.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Yenişehir Sahası'nda düzenlenen genç kız, erkek ve küçükler kategorilerinde Softbol ve Erkekler Beyzbol müsabakaları, ödül töreniyle sona erdi. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hamza Güneş'in de katıldığı törende, dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi.

Softbol ve Beyzbol branşlarında genç kız, erkek ve küçükler kategorileri yarıştı. Ödül törenine Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş katıldı.

softbol-ve-beyzbol-sampiyonlari-odullendirildi-1.jpg

SPOR, SADECE BEDEN EĞİTİMİ DEĞİLDİR

Dereceye giren sporculara madalya ve kupaları takdim edildi. Güneş, “Bugün burada, Yenişehir Sahası'nda düzenlenen Softbol ve Beyzbol müsabakalarının ödül törenindeyiz. Heyecan dolu bir hafta sonunun ardından, dereceye giren sporcularımızı kutlamak için bir araya geldik. Sporun sadece beden eğitimi değil, aynı zamanda disiplin, azim ve fair-play gibi önemli değerleri de öğrettiğinin bilincindeyiz. Bu nedenle, her yaştan sporcumuzu desteklemeye ve onların başarılarını kutlamaya devam edeceğiz. Bugün burada dereceye giren tüm sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Bu başarının arkasında emeği geçen antrenörlerimize, öğretmenlerimize ve ailelerimize de teşekkür ediyorum."

softbol-ve-beyzbol-sampiyonlari-odullendirildi-2.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.