Sineri A.Ş, Mısır’da EDEX 2025 Fuarında yerini aldı

Sineri A.Ş, Mısır’da EDEX 2025 Fuarında yerini aldı
 Haber Merkezi
Kırıkkale merkezli Sineri A.Ş, savunma sanayindeki güçlü üretim kapasitesini uluslararası platformda sergilemek amacıyla Mısır’da düzenlenen EDEX 2025 Fuarı’na katılım sağladı.

İŞBİRLİĞİ FIRSATLARI DEĞERLENDİRİLİYOR

Afrika ve Orta Doğu’nun önde gelen savunma ve güvenlik sektör profesyonelleriyle bir araya gelen firma, Türkiye’nin savunma teknolojilerindeki yeniliklerini ve üretim kabiliyetlerini tanıttı. Sineri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman, fuarın şirket ve şehir için büyük bir fırsat olduğunu belirterek, “EDEX 2025, sadece ürünlerimizi tanıtmak değil aynı zamanda iş birliği ve ortaklık fırsatlarını değerlendirmek için önemli bir platform. Bu sayede Kırıkkale’nin savunma sanayindeki gücünü uluslararası arenada görünür kılmayı hedefliyoruz” dedi.

ÖNEMLİ PROJELER GÖRÜŞÜLÜYOR

Katılım sırasında Sineri A.Ş, farklı ülkelerden gelen sektör temsilcileriyle görüşmeler gerçekleştirerek olası iş birliği projelerini değerlendirdi. Firma yetkilileri, fuarın ardından elde edilen temasların hem şehir ekonomisine hem de ülke savunma sanayisine katkı sağlayacak iş birliklerine dönüştürülmesini hedeflediklerini açıkladı.

GÜÇLÜ YARINLAR İNŞA EDİYORUZ

Duman, şirketin vizyonuna da değinerek, “Sinerji A.Ş olarak üretiyor, büyüyor ve memleketimiz için güçlü yarınlar inşa ediyoruz. Uluslararası fuarlara katılımımız, hem ülkemizin hem de Kırıkkale’nin savunma sanayindeki potansiyelini artırıyor” ifadelerini kullandı. Sineri A.Ş’nin EDEX 2025 fuarındaki varlığı, Türkiye’nin savunma sanayisindeki iddiasını güçlendirdiği gibi, yeni iş birlikleri ve uluslararası projeler için de önemli bir zemin oluşturdu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.